Pakkaustarvikkeet

Kaikista toimipisteistämme voi ostaa pakkaus- ja muuttotarvikkeita, jotta voit kuljettaa ja varastoida tavarasi turvallisesti. Valikoimassamme on kattavasti kaikkea muuttolaatikoista ja teipistä kuplamuoviin ja kiristekelmuun. Jos sinulla on kysyttävää, soita meille numeroon 0207 007 700. Pakkaustarvikkeita voit ostaa lähimmästä Pelican-toimipisteestä.

Pieni muuttolaatikko

37 x 37 x 34 cm

1 kpl 4,50 EUR
10 kpl 34 EUR 45 EUR

Keskikokoinen muuttolaatikko

40 x 40 x 60 cm

1 kpl 5,90 EUR
10 kpl 44 EUR 59 EUR

Pakkauskalvorulla

100mm x 150m

1 kpl 2,90 EUR

Kuplamuovi 50m

0,5 x 50 m per rulla

1 kpl 18,90 EUR

Silkkipaperi

1 kg

1 kpl 5,90 EUR

Pakkausteippi

Kestävä teippi

1 kpl 2,90 EUR

Teippauskone

Sisältää yhden 60m teippirullan.

1 kpl 10,50 EUR

Muovisäkki kirkas

200 litran muovisäkki.

10 kpl 5,90 EUR

Muovisäkki musta

150 litran musta muovisäkki.

10 kpl 2,50 EUR

Hanki muuttolaatikot ja muut pakkausmateriaalit Pelicanilta

Löydä kaikki tarpeellinen onnistuneeseen muuttoon Pelican-palvelupisteiltä. Asianmukaiset muuttotarvikkeet ovat avain turvalliseen tavaroiden kuljetukseen.

Korkealaatuiset pahvilaatikkomme kestävät painavempienkin tavaroiden siirtämisen paikasta toiseen. Valikoimastamme löydät sekä pienet että suuret muuttolaatikot. Laatikot soveltuvat esimerkiksi vaatteiden, lelujen, pientavaroiden ja monien huonekalujen kuljetukseen. Lisäksi pakkaustarvikkeet, kuten kuplamuovi ja pakkausteippi, helpottavat tavaroiden pakkaamista ja pitävät omaisuutesi turvassa muuton ajan.

Tee muuttokokemuksesta sujuva valmistautumalla muuttoon

Riippumatta siitä, oletko muuttamassa toiseen kaupunkiin tai ulkomaille, muutto vaatii sekä keskittymistä että energiaa. Tee itsellesi palvelus laatimalla suunnitelma jo ennen muuttoa. Muuttolaatikoiden pakkaaminen on nimittäin helpommin sanottu kuin tehty. Siksi haluammekin jakaa muutaman tärkeän vinkin:

1. Puhdista tavarat ennen kuin aloitat niiden pakkaamisen.
2. Luokittele muuttolaatikot ja nimeä ne selkeästi korostuskynällä.
3. Kääri särkyvät esineet, kuten lasi- ja posliiniastiat kuplamuoviin tai silkkipaperiin, ja aseta ne muuttolaatikkoon pystysuoraan.
4. Käytä laadukkaita muuttolaatikoita, varsinkin jos niitä on tarkoitus säilyttää pidempään.
5. Älä pakkaa laatikoihin liikaa painoa, sillä laatikon pahvi ja takaosa voivat vaurioitua. Jaa paino mieluummin useisiin pienempiin laatikoihin.

Pakkausvinkit paikan päältä

Pakkaaminen on onnistuneen muuton tärkein osatekijä, sillä se luo perustan nopealle ja helpolle kuljetukselle ja tavaroiden purkamiselle. Siksi on tärkeää varata pakkaamiseen runsaasti aikaa ja pitää pakkausmateriaalit käden ulottuvilla. Muuttoteollisuudessa usein sanotaan, että yksi laatikko vastaa yhtä neliömetriä. Tämä mittapuu on hyvä lähtökohta, vaikka se tietysti vaihtelee huoneiden, perheenjäsenten ja pakattavan tavaran määrän mukaan.

Autamme mielellämme asiakkaitamme tarvittavien muuttotarvikkeiden valitsemisessa paikan päällä. Tervetuloa siis Pelican-toimipisteillemme!