Pelican Herttoniemen ohjeet

1. Saapuminen toimipisteelle

Tehtyäsi vuokrasopimuksen varastosta Pelican Herttoniemessä, sinulla on pääsy varastollesi kaikkina vuoden päivinä klo 5.30.-24. Olet saanut sähköpostiisi henkilökohtaisen 8-numeroisen kulkukoodin, jolla pääset kulkemaan varastollesi molemmista ajo-ovista Hitsaajankadulla. Ovien keskeltä löydät kulkulaitteet, joihin koodi syötetään. Muista painaa myös * ja #!

Kun näppäilet koodin lukijaan, paina ensin * (tähti) + sitten 8 -numeroinen koodi + lopuksi # (risuaita). Kulkulaitteen käyttöohjeet löytyvät myös sen vierestä.

2. Lastausalue ja kärryt

Voit ajaa autosi/peräkärrysi suoraan sisälle lastausalueelle, jolloin olet myös säältä suojassa. Lastausalueelle mahtuu 4 autoa kerrallaan. Huomioithan tämän pysäköidessäsi. Kun olet valmis, siirräthän autosi kadunvarteen ja annat tilaa seuraavalle tulijalle.

Lastausalueelta voit lainata nokka-, pumppu- ja tavarakärryjä tavaroiden kuljettamista varten. Kärryt eivät ole lukittu ja pyydämme, että palautatte ne käytön jälkeen takaisin paikalleen. Kärryjä ei saa jättää omaan varastoon tai lainata mukaan.

3. Kulku varastolle

Vasemmasta päästä lastausaluetta löydät hissin, jolla pääset kulkemaan varastoille, jotka sijaitsevat kerroksissa 3-7. Oman kerroksesi voit tarkistaa varastosi numerosta: se on nelinumeroisen varastonumeron ensimmäinen numero.

Lastausalueen oikeasta päästä löydät nosto-oven, josta pääset koodillasi ja jonka takaa löydät kaksi hissiä lisää. Täällä puolella on käytössäsi myös tavaranostin, jolla voit nostaa tavarasi ja kärryt ylös tasanteelle.

Nostin toimii painikkeista, jotka on merkitty nuolilla ylös ja alas. Huom! Nostimen päällä ei saa seisoa sen liikkuessa.

Jos varastosi numero alkaa numerolla 2, on se samassa kerroksessa näiden hissien kanssa. Hisseillä pääset kerroksiin 3-7. Tästä kerroksesta löydät myös WC:n.

4. Varastolla

Kun saavut oikeaan kerrokseen, hissin edessä on varaston numerot ja nuolet, mihin suuntaan sinun on kuljettava löytääksesi varastollesi.

Kun vuokraamasi tila on löytynyt, varmistathan vielä kerran, että olet varmasti ottamassa oikean tilan käyttöösi. Varaston numero on oven ulkopuolella.

Avaa ovi vetämällä salpa auki. Tämä avaa lukituksen ja oven voi avata.

Varaston lattialla on turvallisuushyväksytty sylinterilukko, kaksi avainta. Huom. Pelicanilla ei ole vara-avaimia lukkoosi. Helpottaaksesi kulkua kiinteistössä, saat myymälästä kulkulätkän veloituksetta. Kun kulkulätkä on aktivoitu, voit näyttää sitä kulkulaitteen mustalle alueelle, ja näin sinun ei tarvitse näppäillä koodia.

Nyt tila on käyttövalmis.

5. Oven avaaminen ja lukitseminen

Oven sulkeminen:
Työnnä ovi kiinni, ja siirrä metallinen salpa paikoilleen siten että ovi lukittuu. (Nosto-ovissa vedä ovi alas, ja varmista että ovi on täysin alhaalla, jotta saat salvan paikoilleen.)

Varmista, että sylinterilukon kieleke on saman suuntainen lukon kanssa. (Katso kuva 2: Lukossa olevat pilkut vastakkain) Aseta lukko lukkopesään ja käännä avainta vastapäivään. Ota avain pois ja lukon pitäisi pysyä paikallaan. Varmista vielä, että ovi ei aukea.

Oven avaaminen:
Käännä avainta oikealle ja vedä sylinterilukko pois pesästään. Siirrä metallinen lukkosalpa, ja voit nyt avata oven.