Pelican Itäharjun ohjeet

1. Saapuminen toimipisteelle

Kulku varastotiloille tapahtuu Teräskadun puolella olevan portin kautta.

Portin ollessa suljettuna, saat sen auki näppäilemällä portin vasemmalla puolella olevaan koodinlukijaan henkilökohtaisen 8-numeroisen kulkukoodisi. Näppäile ensin *, sen jälkeen numerosarja ja lopuksi # (esim. *12341234#). Portti avataan myös ulosajon yhteydessä kulkukoodilla, koodinlukija löytyy myymälän nurkalta. Samalla kulkukoodilla pääset kulkemaan myös nosto-ovista sisälle rakennukseen. Ongelmatilanteissa aukioloaikojen ulkopuolella soita päivystysnumeroon 020 491 2761.

2. Lastausalue/sisäänkäynti

Lastausalueita on kaksi kappaletta, nosto-ovien yläpuolella lukee ’Lastaus’ ja nosto-ovet ovat vihreän värisiä. Nosto-ovet aukeavat kulkukoodilla, koodinlukijat löytyvät nosto-ovien vierestä. Voit ajaa autosi sisälle lastausalueelle lastauksen ja purkamisen ajaksi.

Portilta katsottuna ensimmäiselle lastausalueelle mahtuu samanaikaisesti kolme autoa, ja pihan perällä olevalle pienemmälle lastausalueelle mahtuu yksi auto kerrallaan.

Pysäköinti lastausalueella on sallittu vain lastauksen tai kuorman purkamisen ajan. Kun olet valmis, siirräthän autosi ystävällisesti ulos pysäköintiin varatuille paikoille. Huomioithan myös, että nosto-ovet sulkeutuvat automaattisesti noin 30 sekunnin kuluttua oven avaamisesta. Kiinnitä siis huomioita nosto-oven liikkumiseen ajaessasi sisään tai ulos lastausalueelta.

3. Aukioloajat ja koodinlukijan käyttö

Sinulla on pääsy säilytystilaasi joka päivä klo 05.30 – 24.00 sopimuksesi aloituspäivästä alkaen.

Jotta pääset kulkemaan varastollesi, tarvitset 8 -numeroisen pääsykoodisi, jonka sait sähköpostitse. Kulkulaitteet sijaitsevat sekä sisääntuloportin yhteydessä että lastausalueiden nosto-ovilla.

Kun näppäilet koodin lukijaan, paina ensin * (tähti) + 8-numeroinen koodi + lopuksi # (risuaita).

Kulkulaitteen käyttöohjeet löytyvät myös sen vierestä.

4. Kärryt lastausalueella

Lastausalueelta voit lainata nokka-, pumppu- ja tavarakärryjä tavaroiden kuljettamista varten. Kärryt eivät ole lukittuja ja pyydämme, että palautat ne käytön jälkeen takaisin paikalleen. Kärryjä ei saa jättää omaan varastoon tai lainata mukaan.

5. Näin löydät säilytystilasi

Kun saavut lastausalueelle, näet numeroin merkittyjä käytäviä. Käytävät kulkevat suoraan eteenpäin lastausalueilta katsottuna ja käytävät on jaettu sadan välein. Molemmilta lastausalueilta on kulku kaikkiin varastoihin. Seuraa numerokylttejä löytääksesi omalle varastollesi.

Esimerkiksi, jos varastosi numero on 1564 ja tulet sisälle portilta katsottuna ensimmäisestä lastausovesta, kulje nosto-ovelta sisälle päin katsottuna vasemmalle ja etsi 1500-alkuinen käytävä ja varastosi sen varrelta.

6. Säilytystilan käyttö

Kun olet löytänyt vuokraamasi tilan, varmistathan vielä kerran, että olet varmasti ottamassa oikean tilan käyttöösi. Varaston numero on oven ulkopuolella.

Vihreän varasto-oven käyttö:

Avaa ovi vetämällä salpa auki.

Varaston lattialla on turvallisuushyväksytty sylinterilukko ja avaimet. Huom. Pelicanilla ei ole vara-avaimia lukkoosi.

Halutessasi voit hakea myymälästämme veloituksetta kulkulätkän, jolloin kulkiessasi portista tai nosto-ovesta sinun ei tarvitse näppäillä pitkää koodia. Myymälämme on avoinna arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-15.

Tila on nyt käyttövalmis.

7. Näin avaat ja lukitset säilytystilan oven

Oven sulkeminen:
Työnnä ovi kiinni, ja siirrä metallinen salpa paikoilleen siten että ovi lukittuu. (Nosto-ovissa vedä ovi alas, ja varmista että ovi on täysin alhaalla, jotta saat salvan paikoilleen.)

Varmista, että sylinterilukon kieleke on saman suuntainen lukon kanssa. (Katso kuva 2: Lukossa olevat pilkut vastakkain) Aseta lukko lukkopesään ja käännä avainta vastapäivään. Ota avain pois ja lukon pitäisi pysyä paikallaan. Varmista vielä, että ovi ei aukea.

Oven avaaminen:
Käännä avainta oikealle ja vedä sylinterilukko pois pesästään. Siirrä metallinen lukkosalpa, ja voit nyt avata oven.

Valkoisen varasto-oven käyttö:

Avaa ovi vetämällä ja löydät lattialta lukkosi, siihen sopivat avaimet ja kulkulätkän.

Pelicanilla ei ole vara-avaimia lukkoosi.

Aseta lukko oveesi, poista avain ja paina kiinni, kunnes kuulet pienen naksahduksen. Varmista, että lukko on kiinni kunnolla, vetämällä lukkoa kevyesti alaspäin.

Halutessasi voit hakea myymälästämme veloituksetta kulkulätkän, jolloin kulkiessasi portista tai nosto-ovesta sinun ei tarvitse näppäillä pitkää koodia. Myymälämme on avoinna arkisin 10–18 ja lauantaisin 10-15.

Tila on nyt käyttövalmis.