Pelican Konalan ohjeet

1. Saapuminen toimipisteelle

Tervetuloa Pelican Self Storage Konalaan!

Asiakaspalvelumme on avoinna (arkisin klo 10–18, lauantaisin 10–15). Saat portin auki näppäilemällä portin vasemmalla puolella olevalle kulkulaitteelle henkilökohtaisen 8-numeroisen kulkukoodisi. Muista painaa myös * ja #! Portti avataan myös ulosajon yhteydessä kulkukoodilla. Ongelmatilanteissa aukioloaikojen ulkopuolella soita päivystysnumeroon 020 491 2761.

Huomio! Liikenne on yksisuuntainen. Ajamalla talon ympäri pääset ulosajoportille.

2. Lastausalue/sisäänkäynti

Jos sinulla on varasto 1. kerroksessa, auton voit jättää lastausalueen lipan alle ja siitä purkaa tavarat varastoon. Liukuovista pääset sisään kulkukoodilla.

Jos sinulla on varasto 2. kerroksessa, voit ajaa autosi/peräkärrysi suoraan sisälle lastausalueelle. Korkeus max. 3,2m. Lastausalueelle mahtuu samanaikaisesti kaksi autoa. Lastausalueen ollessa täynnä, löytyy parkkipaikkoja myös pihan vastakkaiselta puolelta.

Huomioithan, että pysäköinti lastausalueella on sallittu vain lastauksen tai kuorman purkamisen ajaksi.

Kun olet valmis, siirräthän autosi ystävällisesti pysäköintiin varatuille paikoille.

3. Aukioloajat ja koodilaitteen käyttö

Sinulla on pääsy säilytystilaasi kaikkina vuoden päivinä klo 05.30 – 24.00 sopimuksesi aloituspäivästä alkaen.

Jotta pääset kulkemaan varastollesi, tarvitset 8 -numeroisen pääsykoodisi, jonka sait sähköpostitse. Kulkulaitteet sijaitsevat sekä sisääntuloportin yhteydessä, että lastausalueen ulko-ovilla.

Kun näppäilet koodin lukijaan, paina ensin * (tähti) + sitten 8 -numeroinen koodi + lopuksi # (risuaita).

Kulkulaitteen käyttöohjeet löytyvät myös sen vierestä.

4. Kärryt lastausalueella

Lastausalueelta voit lainata nokka-, pumppu- ja tavarakärryjä tavaroiden kuljettamista varten. Kärryt eivät ole lukittu ja pyydämme, että palautatte ne käytön jälkeen takaisin paikalleen. Kärryjä ei saa jättää omaan varastoon tai lainata mukaan.

5. Näin löydät säilytystilasi

Varastosi ensimmäinen numero kertoo, kummassa kerroksessa vuokraamasi tila sijaitsee. (Esim. 2215 sijaitsee toisessa kerroksessa.)

Opasteet auttavat löytämään varastollesi.

6. Säilytystilan käyttö

Kun vuokraamasi tila on löytynyt, varmistathan vielä kerran, että olet varmasti ottamassa oikean tilan käyttöösi. Varaston numero on oven ulkopuolella.

Avaa ovi vetämällä salpa auki. Kun olet lukitsemassa tilaa laita salpa takaisin kiinni ennen lukon asettamista.

Varaston lattialla on turvallisuushyväksytty sylinterilukko avaimineen sekä kulkulätkä. Huom. Pelicanilla ei ole vara-avaimia lukkoosi.

Aktivoimme kulkulätkän käyttöösi, kun ilmoitat siihen merkityn numerosarjan asiakaspalveluumme (konala [at] pelican [dot] fi). Kun kulkulätkä on aktivoitu, voit näyttää sitä kulkulaitteen mustalle alueelle, ja näin sinun ei tarvitse näppäillä koodia.

Tila on nyt käyttövalmis.

7. Näin avaat ja lukitset säilytystilan oven

Oven sulkeminen:
Työnnä ovi kiinni, ja siirrä metallinen salpa paikoilleen siten että ovi lukittuu. (Nosto-ovissa vedä ovi alas, ja varmista että ovi on täysin alhaalla, jotta saat salvan paikoilleen.)
Varmista, että sylinterilukon kieleke on saman suuntainen lukon kanssa. (Katso kuva 2: Lukossa olevat pilkut vastakkain) Aseta lukko lukkopesään ja käännä avainta vastapäivään. Ota avain pois ja lukon pitäisi pysyä paikallaan. Varmista vielä, että ovi ei aukea.

Oven avaaminen:
Käännä avainta oikealle ja vedä sylinterilukko pois pesästään. Siirrä metallinen lukkosalpa, ja voit nyt avata oven.