Pelican Tammiston ohjeet

1. Saapuminen toimipisteelle

Tervetuloa Pelican Self Storage Tammistoon!

Talon etupihan oikeassa reunassa sijaitsee sisäänajoportti. Saat portin auki näppäilemällä portin vasemmalla puolella olevalle kulkulaitteelle henkilökohtaisen 8-numeroisen kulkukoodisi. Kun näppäilet koodin lukijaan, paina ensin * (tähti) + sitten 8 -numeroinen koodi + lopuksi # (risuaita). Kulkulaitteen käyttöohjeet löytyvät myös sen vierestä. Ongelmatilanteissa aukioloaikojen ulkopuolella soita päivystysnumeroon 020 491 2761.

Kulkukoodin sait sähköpostitse.

2. Lastausalue ja sisäänkäynti

Löydät lastausalueen kun olet ajanut sisäänajoportista sisään ja edennyt ajoväylän päätyyn rakennuksen toiselle puolelle. Lastausalue on katettu jotta saatte autonne ja tavaranne sateensuojaan. Katoksen korkeus on 4,0m.

Lastausalueen nurkasta löydät myös nokka-, pumppu- ja tavarakärryjä tavaroiden kuljettamista varten. Kärryjä ei ole lukittu ja pyydämme, että palautatte ne käytön jälkeen takaisin paikalleen. Kärryjä ei saa jättää omaan varastoon tai kuljettaa alueemme ulkopuolelle.

Saat lastausalueen ovet auki näppäilemällä kulkulaitteelle henkilökohtaisen 8-numeroisen kulkukoodisi. Muista painaa myös * ja #!

3. Aukioloajat ja koodilaitteen käyttö

Sinulla on pääsy säilytystilaasi kaikkina vuoden päivinä klo 05.30 – 24.00 sopimuksesi aloituspäivästä alkaen.

Jotta pääset kulkemaan varastollesi, tarvitset 8 -numeroisen pääsykoodisi. Kulkulaitteet sijaitsevat sisäänajoportin yhteydessä, lastausalueen ulko-ovilla sekä ulosajoporttia varten rakennuksen seinässä.

4. Näin löydät säilytystilasi

Hissit sijaitsevat heti lastausalueen ovien sisäpuolella olevassa aulassa. Varastosi ensimmäinen numero kertoo missä kerroksessa vuokraamasi tila sijaitsee. (Esim. 3123 sijaitsee kolmannessa kerroksessa.)

Kun saavut oikeaan kerrokseen, käytävien seinillä olevissa kylteissä lukevat varaston numerot ja nuolet kertovat mihin suuntaan sinun on kuljettava löytääksesi varastollesi.

5. Säilytystilan käyttö

Kun vuokraamasi tila on löytynyt, varmistathan vielä kerran, että olet varmasti ottamassa oikean tilan käyttöösi. Varaston numero lukee oven ulkopuolella.

Avaa ovi vetämällä salpa auki. Tämä avaa lukituksen ja oven voi avata. Varaston lattialla on turvallisuushyväksytty sylinterilukko avaimineen. Huom. Pelicanilla ei ole vara-avaimia lukkoosi.

Voit noutaa asiakaspalvelustamme kulkulätkän joka helpottaa kulkemista toimipisteellä.
Kun kulkulätkä on aktivoitu, voit näyttää sitä kulkulaitteen mustalle alueelle ja näin sinun ei tarvitse näppäillä koodia rakennuksen ulko-ovella tai alueen portilla.

6. Näin avaat ja lukitset säilytystilan oven

Oven sulkeminen:
Työnnä ovi kiinni, ja siirrä metallinen salpa paikoilleen siten että ovi lukittuu. (Nosto-ovissa vedä ovi alas ja paina oven alareunan kahvasta hieman jalalla alaspäin että ovi on täysin alhaalla, jotta saat salvan paikoilleen.)
Varmista, että sylinterilukon kieleke on saman suuntainen lukon kanssa. (Katso kuva 2: Lukossa olevat pilkut vastakkain) Aseta lukko lukkopesään ja käännä avainta vastapäivään. Ota avain pois ja lukon pitäisi pysyä paikallaan. Varmista vielä, että ovi ei aukea.

Oven avaaminen:
Käännä avainta oikealle ja vedä sylinterilukko pois pesästään. Siirrä metallinen lukkosalpa, ja voit nyt avata oven.

7. Poistuminen alueelta

Pääset poistumaan rakennuksesta palaamalla hissillä takaisin 1.-kerrokseen. Lastausalueen ovet saat sisäpuolelta auki painamalla hissiaulan tolpassa sijaitsevia painikkeita.

Kun olet ajamassa ulos piha-alueeltamme, löytyy ulosajoportti ajamalla vain suoraan eteenpäin. Ulosajoportin saat auki näppäilemällä kulkukoodisi talon seinässä sijaitsevalle kulkulaitteelle.