Pelican Töölön ohjeet

1.Saapuminen toimipisteelle

Tervetuloa Pelican Self Storage Töölöön! Asiakaspalvelumme sekä käynti parkkihalliin sijaitsevat osoitteessa Päivärinnankatu 1, 00250 Helsinki. Asiakaspalvelumme on auki arkisin klo 10-18 ja lauantaisin 10-15). Ongelmatilanteissa aukioloaikojen ulkopuolella soita päivystysnumeroon 020 491 2761.

Huomioithan, että parkkihallin parkkipaikoilla ajoneuvon maksimikorkeus on 2,2m.

Pääset kulkemaan varastollesi Päivärinnankadun sisäänkäynnistä (myymälän oikealla puolella) tai parkkihallin kautta (myymälän vasemmalla puolella). Saat ovet auki näppäilemällä kulkulaitteeseen henkilökohtaisen 8-numeroisen kulkukoodisi. Lisää tietoa tästä löydät kohdasta 2.

Parkkihallin kulkulaite sijaitsee ajoliuskan yläpäässä vasemmalla puolella. Poistuessasi hallista kulkulaite sijaitsee rampin alaosassa, kuljettajan puolella.

Myymälän oikealla puolella olevan sisäänkäynnin kulkulaite sijaitsee oven oikealla puolella.

2. Aukioloajat ja koodilaitteen käyttö

Sinulla on pääsy säilytystilaasi kaikkina vuoden päivinä klo 05.30 – 24.00, sopimuksesi aloituspäivästä alkaen.

Jotta pääset kulkemaan varastollesi, tarvitset 8-numeroisen pääsykoodisi, jonka sait sähköpostitse.

Kun näppäilet koodin lukijaan, paina ensin * (tähti) + sitten 8-numeroinen koodi + lopuksi # (risuaita).

Kulkulaitteen käyttöohjeet löytyvät myös sen vierestä.

Voit myös käyttää kulkulätkää kulkukoodin sijasta.

Kulkulätkän löydät myöhemmin varaston lattialta, kohdasta 7.

3. Lastausalue/parkkihalli

Voit ajaa autosi sisälle parkkihalliin, joka toimii myös lastausalueena. Parkkipaikat sijaitsevat heti rampin jälkeen oikealla. Huomioithan, että lastausalueelle ajettaessa ajoneuvon maksimikorkeus on 2,2m.

Huomaathan myös, että pysäköinti lastausalueella on sallittu vain lastauksen tai kuorman purkamisen ajaksi.

Lastausalueelta löydät hissin sekä kärryjä, joita voit lainata Pelican Self Storagen tiloissa.

4. Kärryt lastausalueella

Lastausalueelta voit lainata nokka-, pumppu- ja tavarakärryjä tavaroiden kuljettamista varten. Kärryt eivät ole lukittu ja pyydämme, että palautatte ne käytön jälkeen takaisin paikalleen. Kärryjä ei saa jättää omaan varastoon tai lainata mukaan.

5. Mannerheimintien sisäänkäynti

Varastoilla voi olla useampi kävijä samaan aikaan. Tällöin voit käyttää myös Mannerheimintien puoleisia hissejä/sisäänkäyntiä. Parkkihallin toisesta päädystä pääset hissiaulaan, jossa käytössäsi on kaksi pienempää hissiä.

6. Näin löydät säilytystilasi

Varastosi ensimmäinen numero kertoo missä kerroksessa vuokraamasi tila sijaitsee (Esim. 3053 sijaitsee kolmannessa kerroksessa).

Erityismainintana 3-numeroiset varastot: löydät varastot numeroltaan 100-299 kerroksesta -1 ja 300-450 kerroksesta -2.

Viinivarastot ovat kerroksessa -2 ja ne on numeroitu 500-720.

Kun saavut oikeaan kerrokseen, varastot sijaitsevat vasemmalla. Seinistä löydät opasteita mihin suuntaan sinun on kuljettava löytääksesi varastollesi.

7. Säilytystilan käyttö

Kun vuokraamasi tila on löytynyt, varmistathan vielä kerran, että olet varmasti ottamassa oikean tilan käyttöösi. Varaston numero on oven ulkopuolella.

Varaston lattialla on turvallisuushyväksytty sylinterilukko avaimineen sekä kulkulätkä. Huom. Pelicanilla ei ole vara-avaimia lukkoosi.

Saat kulkulätkän käyttöösi ilmoittamalla siihen merkityn numerosarjan asiakaspalveluumme (toolo [at] pelican [dot] fi). Kun kulkulätkä on aktivoitu, voit näyttää sitä kulkulaitteen mustalle alueelle, jolloin sinun ei tarvitse näppäillä koodia.

Oven avaaminen:
Käännä avainta oikealle ja vedä sylinterilukko pois pesästään. Siirrä metallinen lukkosalpa ja voit nyt avata oven.

Oven sulkeminen:
Työnnä ovi kiinni ja siirrä metallinen salpa paikoilleen, siten että ovi lukittuu. (Nosto-ovissa vedä ovi alas, ja varmista että ovi on täysin alhaalla, jotta saat salvan paikoilleen.)

Varmista, että sylinterilukon kieleke on saman suuntainen lukon kanssa. (Katso kuva 2: Lukossa olevat pilkut vastakkain) Aseta lukko lukkopesään ja käännä avainta vastapäivään. Ota avain pois ja lukon pitäisi pysyä paikallaan. Varmista vielä, että ovi ei aukea.

Tila on nyt käyttövalmis.