Pelican Variston ohjeet

1. Saapuminen toimipisteelle

Tervetuloa Pelican Self Storage Varistoon!

Asiakaspalvelumme ollessa avoinna (arkisin klo 10–18 ja lauantaisin 10–15) pihan portti on avoinna. Mikäli saavut paikalle asiakaspalvelun ollessa kiinni, on pihan portti suljettu. Saat portin auki näppäilemällä portilla olevaan kulkulaitteeseen henkilökohtaisen 8-numeroisen kulkukoodisi. Muista painaa myös * ja #! Portti avataan myös ulosajon yhteydessä kulkukoodilla.

Huomio! Liikenne piha-alueella on yksisuuntainen vastapäivään.

2. Lastausalue/sisäänkäynti

Varastosi sijaitsee päärakennuksessa (alla olevassa kartassa nro 2).

Katettu lastausalue löytyy myymälän vasemmalta puolelta.

Huomioithan, että pysäköinti lastausalueella on sallittu vain lastauksen tai kuorman purkamisen ajaksi.

Kun olet valmis, siirräthän autosi ystävällisesti pysäköintiin varatuille paikoille.

Huomioithan, että liikenne on yksisuuntainen vastapäivään alla olevan kuvan mukaisesti.

3. Aukioloajat ja koodilaitteen käyttö

Sinulla on pääsy säilytystilaasi kaikkina vuoden päivinä klo 05.30 – 24.00 sopimuksesi aloituspäivästä alkaen.

Jotta pääset kulkemaan varastollesi, tarvitset 8 -numeroisen pääsykoodisi, jonka sait sähköpostitse. Kulkulaitteet sijaitsevat sekä sisääntuloportin yhteydessä, että lastausalueen ulko-ovilla.

Kun näppäilet koodin lukijaan, paina ensin * (tähti) + sitten 8 -numeroinen koodi + lopuksi # (risuaita).

4. Kärryt lastausalueella

Lastausalueelta voit lainata nokka-, pumppu- ja tavarakärryjä tavaroiden kuljettamista varten. Kärryt eivät ole lukittu ja pyydämme, että palautatte ne käytön jälkeen takaisin paikalleen. Kärryjä ei saa jättää omaan varastoon tai lainata mukaan.

5. Näin löydät säilytystilasi

Hissit sijaitsevat heti lastausalueen ovien jälkeen olevassa aulassa. Varastosi ensimmäinen numero kertoo missä kerroksessa vuokraamasi tila sijaitsee. (Esim. 3123 sijaitsee kolmannessa kerroksessa.)

Kun saavut oikeaan kerrokseen, hissin edessä on varaston numerot ja nuolet, mihin suuntaan sinun on kuljettava löytääksesi varastollesi.

6. Säilytystilan käyttö

Kun vuokraamasi tila on löytynyt, varmistathan vielä kerran, että olet varmasti ottamassa oikean tilan käyttöösi. Varaston numero on oven ulkopuolella.

Avaa ovi vetämällä salpa auki. Tämä avaa lukituksen ja oven voi avata.

Varaston lattialla on turvallisuushyväksytty sylinterilukko ja kaksi avainta. Huom. Pelicanilla ei ole vara-avaimia lukkoosi.

Voit noutaa ilmaisen kulkulätkän myymälästämme sen aukioloaikoina. Kun kulkulätkä on aktivoitu, voit näyttää sitä kulkulaitteen siniseen ruutuun, jolloin sinun ei tarvitse näppäillä koodia.

7. Näin avaat ja lukitset säilytystilan oven

Oven sulkeminen:
Työnnä ovi kiinni, ja siirrä metallinen salpa paikoilleen siten että ovi lukittuu. (Nosto-ovissa vedä ovi alas, ja varmista että ovi on täysin alhaalla, jotta saat salvan paikoilleen.)

Varmista, että sylinterilukon kieleke on saman suuntainen lukon kanssa. (Katso kuvat alapuolella: Lukossa olevat pilkut vastakkain) Aseta lukko lukkopesään ja käännä avainta vastapäivään. Ota avain pois ja lukon pitäisi pysyä paikallaan. Varmista vielä, että ovi ei aukea.

Oven avaaminen:
Käännä avainta oikealle ja vedä sylinterilukko pois pesästään. Siirrä metallinen lukkosalpa, ja voit nyt avata oven.