Tietoa meistä

Pelican Self Storage on Pohjoismaiden johtava itsepalveluvarastoinnin toimija, joka tarjoaa itsepalveluna käytettävää säilytystilaa yksityis- ja yritysasiakkaille. Meillä on toimipisteitä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Kaikki toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja niihin on helppo tulla autolla.

Itsepalveluvarasto sopii kaikille
Haluamme olla ensisijainen palvelukumppani ihmisille, jotka muuttavat uuteen kotiin – ihmisille, jotka muuttavat ulkomaille työn perässä – ihmisille, jotka muuttavat yhteen tai takaisin kotiin – ihmisille, jotka menevät naimisiin ja saavat lapsia – ihmisille, joilla ei ole kotona kellari- tai ullakkotilaa. Lyhyesti sanottuna me voimme auttaa, kun tarvitaan lisätilaa.

Hyvä palvelu on meille kunnia-asia
Haluamme tarjota ensiluokkaista palvelua kaikille asiakkaille, jotka valitsevat Pelican Self Storagen.

Henkilökuntamme on sitoutunut palvelemaan asiakkaitamme poikkeuksellisen hyvin joka päivä, jotta asiakaskokemus olisi mieleenpainuva.

Paikan päällä palvelevan henkilökunnan lisäksi erotumme muista mm. sillä, että varastoissamme on koneellinen ilmanvaihto, miellyttävä valaistus sekä kokolattiamatto niin käytävillä kuin säilytystiloissakin tavaroiden suojaamiseksi ja mukavamman tunnelman luomiseksi.

Tavoitteenamme on varmistaa, että saat asiakkaana hyvää ja henkilökohtaista palvelua ja että varastopalvelujemme laatu täyttää vaatimuksesi.

Taustaa
Pelican Self Storage on perustettu Tanskassa vuonna 2009. Perustajina toimivat Nordic Real Estate Partners (NREP) ja Evergreen Real Estate Partners (EREP). Sen jälkeen asiat ovat edenneet nopeasti. Meillä on parhaillaan käynnissä useita uusia hankkeita, ja tavoitteenamme on luoda Pohjoismaihin laadukas ja korkeatasoista palvelua tarjoava varastotilaketju pääkaupunkiseuduille ja muihin suuriin kaupunkeihin.

Jatkamme laajenemistamme
Pelican Self Storagella on 35 toimipistettä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Uusia toimipisteitä on tulossa, sillä laajennamme toimintaamme nopeasti. Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä:

Pelican Finland
Kantelettarentie 1 A
00420 Helsinki
Puh: (+358) 207 007 700
info [at] pelican [dot] fi