Toimipisteemme pääkaupunkiseudulla ja Turussa

Valitse sinulle parhaiten sopiva toimipiste.

Yhteystiedot
Piispanmäentie 8
02240 Espoo
Puhelin:  0207 007 730
[email protected]
Julkinen liikenne

Bussit 124, 134, 136, 157, 158K, 159, 531, metro Iso Omena.

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 14:00
Sunnuntai
Suljettu
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Olari

Länsiväylän maamerkki Pelican Olari tarjoaa säilytystilaa yksityis- ja yritysasiakkaille. Varastotilat sijaitsevat erinomaisella paikalla Matinkylän ja Olarin välissä, osoitteessa Piispanmäentie 8, Espoo. Toimipisteelle on helppo tulla niin Länsiväylältä, Kehä II:lta kuin Finnoontien suunnaltakin. Sijainti on ihanteellinen kaikille eteläisen Espoon asukkaille ja yrityksille.

Olarin Pelicanissa on useita autotallimaisia varastoja, joihin pääsee ajamaan suoraan ovelle asti. Sekä isot että pienemmät säilytystilat ovat valvottuja ja lämmitettyjä, ja varastot ovat avoinna joka päivä 5:30-22:00. Myös purku- ja lastausalue löytyvät sisätiloista.

Varastot ja säilytystilat sinun tarpeisiisi

Pelicanilla tavaroiden, kuten vaatteiden, kirjojen ja huonekalujen säilytys sujuu helposti ja vaivattomasti. Remontti ja muutto pienempään asuntoon tai vaikka ulkomaille voivat aikaansaada tarpeen vuokrattavalle varastotilalle, jossa ylimääräisten tavaroiden säilyttäminen on kätevää ja turvallista. Pelicanilla pidämme omaisuudestasi hyvää huolta niin kauan, kuin säilytystilaa tarvitset.

Meiltä voit tiedustella myös erilaisista muuttopalveluista; meiltä löydät esimerkiksi kannelliset ja kokoontaitettavat muuttolaatikot sekä muut pakkausmateriaalit, ja voit halutessasi vuokrata peräkärryn päiväksi täysin ilmaiseksi taikka turvautua muuttofirman apuun yhteistyökumppaneidemme kautta.

Palvelemme yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksiä. Pelicanilta löydät oman yrityksesi tarpeisiin sopivan varaston. Yrityksille tarjoamme myös useita yritysetuja: meillä on esimerkiksi valvottu pysäköintialue, josta voit vuokrata yritysautollesi parkkipaikan. Yritysasiakkaana voit lisäksi vaihtaa varaston kokoa ilmaiseksi, ja henkilökuntamme hoitaa mielellään myös lähetysten vastaanoton puolestasi.

Henkilökuntamme Pelican Olarin itsepalveluvarastossa auttaa sinua mielellään sopivan varastotilan valitsemisessa, joten otathan meihin rohkeasti yhteyttä. Tervetuloa varastokeskukseemme!

Miksi kannattaa valita Pelican Olari?
 • Erinomainen sijainti Länsiväylän varrella
 • Myös autotalli-tyyppisiä tiloja, joihin pääsy suoraan ovelle omalla autolla
 • Lastaus ja purku sisätiloissa
 • Katettu peräkärry lainaan ilmaiseksi
 • Yrityksille saapuvien lähetysten vastaanottopalvelu

Olari

Piispanmäentie 8
02240 Espoo
Näytä vapaat tilat

6 km
Yhteystiedot
Sillankorva 17
02300 Espoo
Puhelin:  0207 007 770
[email protected]
Julkinen liikenne

124, 157

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 14:00
Sunnuntai
Suljettu
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Espoonlahti

Pelican Espoonlahti sijaitsee Länsiväylän varrella, vain noin 1,5 kilometrin päässä kauppakeskus Lippulaivasta ja tulevasta metroasemasta. Toimipisteelle on helppo tulla joko omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Varaston sijainti on ihanteellinen muun muassa Suur-Espoonlahden, Kaitaan, Kauklahden, Sarvvikin ja Sundsbergin asukkaille ja yrityksille.
Tarjoamme säilytystilaa niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden erilaisiin varastointitarpeisiin. Toimipisteellä on myös useita autotallimaisia tiloja, joihin voi ajaa omalla autolla suoraan ovelle asti. Varastot ovat käytettävissä päivittäin kello 5:30-22:00, ja kaikki säilytystilat ovat ympäri vuorokauden lämmitettyjä ja kameravalvottuja.

Turvallista varastointia

Olipa edessäsi remontti tai vaikkapa muutto uuteen asuntoon, Pelicanilta löydät laajan valikoiman erikokoisia varastotiloja, joissa erikokoisten tavaroiden ja huonekalujen varastointi sujuu helposti ja turvallisesti. Pelicanilla pidämme omaisuudestasi huolta niin kauan kuin tarve vaatii, ja varaston vaihto sujuu tarvittaessa vaivattomasti.

Muuttotilanteissa löydät meiltä pakkaustarvikkeet sekä kokoontaitettavat pahviset muuttolaatikot eri kokovaihtoehdoissa. Järjestämme mielellämme muuttokuljetukset yhteistyökumppaneidemme kautta, ja asiakkaamme voivat lainata meiltä peräkärryn vuorokaudeksi täysin ilmaiseksi.
Varastovuokraus on usein hyvä ratkaisu myös yrityksille. Vuokravarasto sopii esimerkiksi verkkokauppojen tuotteiden säilytykseen. Yrityksille tarjoamme myös saapuvien lähetysten vastaanottopalvelun, jätepalvelun sekä ilmaisen varastokoon vaihdon.

Miksi kannattaa valita Pelican Espoonlahti?
 • Erinomainen sijainti Länsiväylän varrella.
 • Lämmitettyjä säilytystiloja 1-24 m2 erilaisiin tarpeisiin sekä yksityisille että yrityksille
 • Katettu lastausalue
 • Myös lämmitettyjä autotalli-tyyppisiä tiloja, joihin pääsy suoraan ovelle omalla autolla
 • Palvelevasta myymälästä laadukkaat ja edulliset muuttolaatikot ja muut pakkaustarvikkeet

Espoonlahti

Sillankorva 17
02300 Espoo
Näytä vapaat tilat

6 km
Yhteystiedot
Kimmeltie 1 - 3
02110 Espoo
Puhelin:  0207 007 755
[email protected]
Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 14:00
Sunnuntai
Suljettu
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Tapiola

Pelican Tapiola tarjoaa varastoratkaisut niin yksityis- kuin yrityisasiakkaille. Varastotilat sijaitsevat Kehä I:n varrella Tapiolan, Keilaniemen ja Otaniemen välissä osoitteessa Kimmeltie 1-3, Espoo. Toimipisteelle on helppo tulla joko omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Varaston sijainti on ihanteellinen Westendin, Lehtisaaren, Kuusisaaren, Pohjois-Tapiolan ja Mankkaan asukkaille ja yrityksille.

Tarjoamme säilytystilaa niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden erilaisiin varastointitarpeisiin. Toimipisteellä on myös useita autotallimaisia tiloja, joihin voi ajaa omalla autolla suoraan ovelle asti. Varastot ovat auki päivittäin kello 5:30-22:00, ja kaikki säilytystilat ovat ympäri vuorokauden lämmitettyjä ja kameravalvottuja.

Pelican Tapiolasta voi myös vuokrata valolta suojatun viinivaraston, jossa viinien säilyttäminen sujuu turvallisesti kontrolloidussa lämpötilassa ja ympäristössä.

Turvallista varastointia

Olipa edessäsi remontti tai muutto uuteen asuntoon, Pelicanilta löydät laajan valikoiman erikokoisia varastotiloja, joissa erikokoisten tavaroiden ja huonekalujen varastointi sujuu helposti ja turvallisesti. Voit myös halutessasi vuokrata varaston kausivaatteiden säilytykseen. Pelicanilla pidämme omaisuudestasi huolta niin kauan kuin tarve vaatii, ja varaston vaihto sujuu tarvittaessa vaivattomasti.

Muuttotapauksissa löydät meiltä eri pakkaustarvikkeet sekä kokoontaitettavat pahviset muuttolaatikot eri kokovaihtoehdoissa. Järjestämme mielellämme muuttokuljetukset yhteistyökumppaneidemme kautta, ja asiakkaamme voivat lainata meiltä peräkärryn vuorokaudeksi täysin ilmaiseksi.

Varastovuokraus on usein hyvä ratkaisu myös yrityksille. Vuokravarasto sopii esimerkiksi verkkokauppojen tuotteiden säilytykseen. Yrityksille tarjoamme myös saapuvien lähetysten vastaanottopalvelun sekä ilmaisen varastokoon vaihdon.

Pelican Töölössä on myös viinivarasto. Olitpa sitten vasta aloittanut viiniharrastaja tai omistat jo suuremman kokoelman, viinin säilytys onnistuu turvallisesti ja vaivattomasti Pelicanilla. Kuten muutkin varastotilamme, myös viinivarastot ovat valvottuja, ja henkilökuntamme auttaa mielellään sopivan viinivaraston valitsemisessa.

Miksi kannattaa valita Pelican Tapiola?
 • Erinomainen sijainti Kehä I:n varrella.
 • Lämmitettyjä säilytystiloja 1-50 m2 erilaisiin tarpeisiin sekä yksityisille että yrityksille
 • Katettu lastausalue
 • Myös lämmitettyjä autotalli-tyyppisiä tiloja, joihin pääsy suoraan ovelle omalla autolla
 • Palvelevasta myymälästä laadukkaat ja edulliset muuttolaatikot ja muut pakkaustarvikkeet

Tapiola

Kimmeltie 1 - 3
02110 Espoo
Näytä vapaat tilat

9 km
Yhteystiedot
Köydenpunojankatu 15
00180 Helsinki
Puhelin:  0207 007 755
[email protected]
Julkinen liikenne

15, 20 Ruoholahden metroasema 750m, raitiovaunu 8

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
Suljettu
Lauantai
Suljettu
Sunnuntai
Suljettu
Poikkeavat aukioloajat - asiakaspalvelu ja myymälä

Ruoholahden toimipisteellä ei ole myymälää. Toimipisteen asiakaspalvelua hoitaa Pelican Tapiola, Kimmeltie 1-3, 02110 ESPOO.
Puh: 0207 007 755

Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Ruoholahti

Pelican Self Storage Ruoholahti sijaitsee aivan Kampin ja Ruoholahden rajalla, Köydenpunojankadulla. Toimipisteelle on helppo tulla kaikkialta kantakaupungista. Sijainti on ihanteellinen mm. Jätkäsaaren, Ruoholahden, Punavuoren, Kampin ja koko eteläisen Helsingin asukkaille ja yrityksille.
Kaikki säilytystilat ovat lämmitettyjä ja valvottuja. Tarjoamme sekä yrityksille että yksityisasiakkaille jopa 50 m2 kokoisia varastotiloja. Varastomme ovat auki joka päivä 5:30-22:00, joten voit käydä varastollasi silloin kun haluat. Sisätiloistamme löytyy myös purku- ja lastausalue. Ruoholahden toimipisteen asiakaspalvelun hoitaa toimipisteemme Tapiolassa, osoitteessa Kimmeltie 1, 02110 Espoo.

Vuokrattava varastotila tekee arjesta sujuvampaa

Lisää säilytystilaa voi tarvita monesta syystä. Pelican Self Storage Ruoholahdessa tarjoamme lämmitetyt ja turvalliset vuokrattavat säilytystilat ja muuttopalvelut sekä yrityksille että yksityisasiakkaille.

Olipa edessäsi muutto tai remontti, tai mikäli tarvitset vain lisätilaa asuntoon, sinun ei tarvitse huolehtia tilanpuutteesta. Varastotilojen vuokraaminen sekä huonekalujen ja muiden tavaroiden säilyttäminen Pelicanin toimipisteillä on helppoa ja turvallista. Meiltä voit lisäksi vuokrata kannellisia ja kokoontaitettavia muuttolaatikoita sekä muita pakkaustarvikkeita.

Toivotamme tietenkin myös yritykset tervetulleiksi. Loistavan sijaintimme ansiosta voit vuokrata omalle yrityksellesi sopivan varaston ja vaihtaa nopeasti yrityksesi kasvaessa isompaan varastotilaan.

Meille tärkeintä on se, että tiedät tavaroidesi olevan hyvissä käsissä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri sinulle parhaat ja edullisimmat säilytysratkaisut. Voit halutessasi myös vuokrata meiltä peräkärryn ilmaiseksi helpottaaksesi tavaroiden kuljettamista esimerkiksi muuton yhteydessä.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Tervetuloa varastokeskukseemme!

Miksi kannattaa valita Pelican Ruoholahti?
 • Erinomainen sijainti keskellä kaupunkia
 • Lämmitettyjä ja turvallisia säilytystiloja 1-50 m2 sekä yksityisille että yrityksille
 • Lastaus ja purku sisätiloissa
 • Pääsy omalle varastolle joka päivä klo 5.30 – 24.00
 • HUOM! Asiakaspalvelu ja myymälä Pelican Tapiolassa

Ruoholahti

Köydenpunojankatu 15
00180 Helsinki
Näytä vapaat tilat

12 km
Yhteystiedot
Kilonkartanontie 1
02610 Espoo
Puhelin:  0207 007 725
[email protected]
Julkinen liikenne

Turuntien bussit Kilon asema 850m, Leppävaaran asema 1,7km

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 14:00
Sunnuntai
Suljettu
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Kilo

Pelican Kilo sijaitsee Espoossa Vanhan Turuntien varrella, alle 2 kilometrin etäisyydellä kauppakeskus Sellosta. Toimipisteelle voi ajaa erittäin helposti niin Kehä I:ltä, Kehä II:lta, Kehä III:lta kuin Turunväylältäkin. Sijainti on ihanteellinen mm. Leppävaaran, Kauniaisten, Lintuvaaran, Karakallion sekä Vallikallion asukkaille ja yrityksille.

Kilon Pelicanissa on lähes 700 lämmitettyä ja valvottua varastotilaa, jotka sopivat niin yksityisten kuin yritysasiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Varastot ovat auki päivittäin kello 5:30-22:00, joten voit käydä varastollasi silloin kun sinulle parhaiten sopii. Toimipisteessä on myös useita autotallimaisia tiloja, joihin voi ajaa omalla autolla suoraan ovelle asti. Lastausalue löytyy myös sisätiloista. Yrityksille on tarjolla myös saapuvien lähetysten vastaanottopalvelu.

Vuokravarasto helpottaa arjen elämää

Moni meistä toivoisi omistavansa enemmän säilytystilaa. Kun oma autotalli tai häkkikellari on täynnä tavaraa, josta et haluaisi luopua, on aika kääntyä Pelicanin puoleen. Pelican Kilosta löydät laajan valikoiman erikokoisia (1-50m2) varastotiloja, joista voit valita omia tarpeitasi vastaavan vuokravaraston. Omaisuutesi säilyy meillä turvassa niin kauan, kuin tarpeesi vaatii.

Varastoinnin lisäksi autamme mielellämme myös muuttoon liittyvissä asioissa. Meiltä voit vuokrata perävaunun vuorokaudeksi täysin ilmaiseksi. Löydät meiltä myös kannelliset ja kokoontaitettavat muuttolaatikot sekä muut säilytyslaatikot ja muuttotarvikkeet. Järjestämme mielellämme myös muuttokuljetukset yhteistyökumppaneidemme kautta, joten otathan meihin rohkeasti yhteyttä.

Miksi kannattaa valita Pelican Kilo?
 • Lämmitettyjä säilytystiloja 1-50 m2 erilaisiin tarpeisiin sekä yksityisille että yrityksille
 • Lastaus ja purku sisätiloissa
 • Myös autotalli-tyyppisiä tiloja joihin pääsy autolla suoraan ovelle
 • Katettu peräkärry lainaan ilmaiseksi
 • Yrityksille saapuvien lähetysten vastaanottopalvelu

Kilo

Kilonkartanontie 1
02610 Espoo
Näytä vapaat tilat

13 km
Yhteystiedot
Mannerheimintie 40
00100 Helsinki
Puhelin:  0207 007 745
[email protected]
Julkinen liikenne

Mannerheimintien bussit Raitiovaunut 2, 4, 7 ja 10

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
Suljettu
Lauantai
Suljettu
Sunnuntai
Suljettu
Poikkeavat aukioloajat - asiakaspalvelu ja myymälä

Hesperian puiston asiakaspalvelu toimii Pelican Töölössä, osoitteessa Mannerheimintie 102

Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Hesperianpuisto

Pelican Hesperian puisto sijaitsee Mannerheimintien varrella, Finlandia-talon ja Suomen kansallismuseon vieressä. Aseta karttaohjelmaan tai navigaattoriin osoitteeksi Mannerheimintie 40, Helsinki. Toimipisteelle pääsee nopeasti muun muassa Töölöstä, Kampista ja Helsingin keskustasta.

Pelican Self Storage Hesperian puistossa on noin 250 erikokoista varastotilaa kaikenlaisiin tarpeisiin niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Kaikki säilytystilat ovat lämmitettyjä ja ympäri vuorokauden kameravalvottuja, ja varastot ovat avoinna asiakkaillemme joka päivä klo 5:30-22:00. Kuormat pääsee purkamaan nosto-ovien taakse säältä suojaan. Hesperian puiston asiakaspalvelun hoitaa Pelican Töölön henkilökunta.

Varastot ja muuttopalvelut kaikkiin tarpeisiin

Moni meistä kokee joskus tarvitsevansa lisää säilytystilaa. Esimerkiksi remontti, perheenlisäys tai muutto pienempään asuntoon tai ulkomaille voi aikaansaada tarpeen ylimääräiselle varastotilalle. Kun autotalli ja vaatehuone ovat ääriä myöten täynnä tavaraa, on aika ottaa yhteys Pelicaniin. Meiltä löydät laajan valikoiman sekä isoja että pieniä varastotiloja, joten voit helposti valita omiin tarpeisiisi sopivan varaston.

Varastointi Pelicanilla on helppoa ja turvallista. Varaston vaihtaminen tarpeen muuttuessa onnistuu myös helposti ja edullisesti. Yrityksen kasvaessa tilat käyvät usein ahtaiksi, ja tarjoammekin yritysasiakkaillemme ilmaisen varastokoon vaihdon. Yrityksille tarjoamme myös saapuvien lähetysten vastaanottopalvelun.

Tarjoamme myös muuttoapua. Pelicanilta voit vuokrata ilmaisen perävaunun vuorokaudeksi, ja meiltä löydät edullisesti myös muuttotarvikkeet ja pakkausmateriaalit, kuten kannettavat ja kokoontaitettavat muuttolaatikot. Järjestämme mielellämme myös muuttokuljetukset yhteistyökumppaneidemme kautta.

Nähdään Pelican Self Storage Hesperian puistossa!

Miksi kannattaa valita Pelican Hesperianpuisto?
 • Sijainti keskusta-alueella Mannerheimintien varressa
 • Lämmitettyjä ja turvallisia säilytystiloja 1-50 m2 sekä yksityisille että yrityksille
 • Lastaus ja purku sisätiloissa
 • Muuttopavelut järjestyvät edullisesti ja luotettavasti kumppaniyritysten kautta
 • HUOM! Asiakaspalvelu ja myymälä Pelican Töölössä

Hesperianpuisto

Mannerheimintie 40
00100 Helsinki
Näytä vapaat tilat

13 km
Yhteystiedot
Mannerheimintie 102
Myymälä ja asiakaspalvelu: Päivärinnankatu 1
00250 Helsinki
Puhelin:  0207 007 745
[email protected]
Julkinen liikenne

Mannerheimintien bussit Raitiovaunut 2, 4, 7 ja 10

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 14:00
Sunnuntai
Suljettu
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Töölö

Pelican Töölö sijaitsee Mannerheimintien ja Päivärinnankadun kulmassa. Sisäänkäynti lastausalueelle ja myymälään sijaitsee Päivärinnankadun puolella, joten karttaohjelmaan tai navigaattoriin kannattaa asettaa osoitteeksi Päivärinnankatu 1, Helsinki. Loistava sijainti mahdollistaa helpon kulkemisen, ja Töölön myymälämme palvelee Helsingin keskustan ja Länsi-Helsingin alueita erittäin hyvin. Autolla tai julkisilla kulkeminen on helppoa keskustasta, Töölöstä, Meilahden ja Munkkivuoren suunnasta sekä Mannerheimintietä Ruskeasuon ja Kivihaan suunnasta. Vuokraa varasto ja hanki lisätilaa kätevästi kotiisi tai toimistollesi.

Töölön Pelicanissa on noin 750 varastotilaa kaikenlaisiin tarpeisiin niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille. Kaikki varastot ovat valvottuja ja lämmitettyjä. Lastaus ja purku tapahtuvat säältä suojassa sisätiloissa. Yrityksille on tarjolla myös saapuvien lähetysten vastaanottopalvelu.

Varastotilat jokaiseen tarpeeseen

Muutto, remontti tai esimerkiksi perheenlisäys saattavat aikaansaada tarpeen varastovuokraukselle. Kun kodin säilytysjärjestelmän kapasiteetti ei enää riitä vaatteiden, kenkien ja huonekalujen varastointiin, on aika ottaa yhteys Pelicaniin. Yritykset saattavat myös haluta vuokrata varaston esimerkiksi muuton yhteydessä. Yrityksille tarjoamme myös ilmaisen varastokoon vaihdon.

Pelican Töölössä on myös viinivarasto. Olitpa sitten vasta aloittanut viiniharrastaja tai omistat jo suuremman kokoelman, viinin säilytys onnistuu turvallisesti ja vaivattomasti Pelicanilla. Kuten muutkin varastotilamme, myös viinivarastot ovat valvottuja, ja henkilökuntamme auttaa mielellään sopivan viinivaraston valitsemisessa.

Tarjoamme apua myös muuttoon. Meiltä löydät valikoiman muuttolaatikoita ja pakkausmateriaaleja, ja voit vuokrata meiltä myös peräkärryn ilmaiseksi. Järjestämme mielellämme myös muuttokuljetukset edullisesti yhteistyökumppaneidemme kautta.

Tervetuloa Pelican Töölöön!

Miksi kannattaa valita Pelican Töölö?
 • Keskeinen sijainti Mannerheimintiellä Töölössä
 • Lämmitettyjä säilytystiloja 1-50 m2 erilaisiin tarpeisiin sekä yksityisille että yrityksille
 • Lastaus ja purku sisätiloissa
 • Palvelevasta myymälästä laadukkaat ja edulliset muuttolaatikot ja muut pakkaustarvikkeet
 • Muuttopalvelut järjestyvät edullisesti ja luotettavasti kumppaniyritysten kautta

Töölö

Mannerheimintie 102
00250 Helsinki
Näytä vapaat tilat

13 km
Yhteystiedot
Mäkelänkatu 62
(Kulku lastausalueelle ja asiakaspalveluun Elimäenkatu 32 tai Kumpulantie 17)
00520 Helsinki
Puhelin:  0207 007 710
[email protected]
Julkinen liikenne

Mäkelänkadun / Tuusulantien bussit Raitiovaunut 1 ja 7, Pasilan asemalle 1,0km

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 14:00
Sunnuntai
Suljettu
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Vallila

Pelican Vallilasta löydät vuokravarastot kaikkiin säilytystarpeisiin. Pelican Vallila sijaitsee pääkaupunkiseudulla Mäkelänkadun varrella, Elimäenkadun ja Kumpulantien välissä. Sisäpihalle ja katetulle lastausalueelle ajetaan Elimäenkadulta tai Kumpulantieltä. Aseta karttaohjelmaan tai navigaattoriin osoitteeksi Elimäenkatu 32, Helsinki. Toimipisteelle pääsee erittäin sujuvasti niin Pasilan, Sörnäisten kuin Käpylänkin suunnalta sekä kaikkialta Vallilan ja Alppilan alueelta.

Pelican Vallila on Suomen ensimmäinen Pelican Self Storage, joka avattiin vuonna 2010. Vallilan Pelicanissa on noin 750 varastotilaa kaikenlaisiin tarpeisiin niin yksityisasaikkaille kuin yrityksille. Kaikki säilytystilat ovat lämmitettyjä ja kuormat pääsee purkamaan nosto-ovien taakse säältä suojaan. Yrityksille on tarjolla myös saapuvien lähetysten vastaanottopalvelu. Varastotilat ovat lisäksi avoinna joka päivä 5:30-22:00, joten voit käydä varastollasi silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Helpot säilytysratkaisut jokaiseen tarpeeseen

Pelican Self Storage Vallilan varastotiloissa voit säilyttää mitä tahansa, olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas. Meiltä löydät laajan valikoiman sekä isoja että pieniä säilytystiloja, jotta voit valita juuri omiin tarpeisiisi sopivan vuokravaraston. Voit myös helposti vaihtaa varaston kokoa tarpeen tullen.

Varastotilan vuokraaminen Pelicanilla on helppoa ja turvallista. Kaikki varastomme ovat ympäri vuorokauden valvottuja, joten voit luottaa siihen, että pidämme omaisuudestasi hyvää huolta, käytitpä varastoamme sitten vaatteiden, huonekalujen tai vaikka valokuvien säilytykseen.

Tarjoamme asiakkaillemme myös muuttoapua. Meiltä voit vuokrata peräkärryn vuorokaudeksi täysin ilmaiseksi, mikäli haluat hoitaa muuton itse. Löydät meiltä lisäksi kannelliset ja kokoontaitettavat muuttolaatikot sekä muut säilytyslaatikot ja pakkausmateriaalit. Järjestämme mielellämme myös muut muuttopalvelut, kuten muuttomiehet ja -kuljetukset, joten otathan meihin rohkeasti yhteyttä.

Miksi kannattaa valita Pelican Vallila?
 • Erinomainen sijainti Mäkelänkadulla Vallilan ja Pasilan välissä
 • Lämmitettyjä säilytystiloja 1-50 m2 erilaisiin tarpeisiin sekä yksityisille että yrityksille
 • Lastaus ja purku suojatuissa ja turvallisissa tiloissa
 • Palvelevasta myymälästä laadukkaat ja edulliset muuttolaatikot ja muut pakkaustarvikkeet
 • Peräkärry lainaksi ilmaiseksi ja muuttopalvelut luotettavasti kumppaniyritysten kautta

Vallila

Mäkelänkatu 62
00520 Helsinki
Näytä vapaat tilat

15 km
Yhteystiedot
Kantelettarentie 1 A
00420 Helsinki
Puhelin:  0207 007 775
[email protected]
Julkinen liikenne

Kehä I bussit; esim 54, 553. Kannelmäen asemalta bussi 52, 56 ja 40. Kannelmäen asema 1,5km

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 14:00
Sunnuntai
Suljettu
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Kaari

Pelican Kaaresta löydät vuokravarastot kaikkiin säilytystarpeisiin. Pelican Kaari sijaitsee pääkaupunkiseudulla Kehä I:n varrella, kauppakeskus Kaaren vieressä. Aseta karttaohjelmaan tai navigaattoriin osoitteeksi Kantelettarentie 1, Helsinki. Toimipisteelle pääsee erittäin sujuvasti suoraan Kehä I:ltä.

Kaaren Pelicanissa on noin 660 varastotilaa kaikenlaisiin tarpeisiin niin yksityisasaikkaille kuin yrityksille. Kaikki säilytystilat ovat lämmitettyjä ja kuormat pääsee purkamaan katetulla lastausalueella säältä suojassa. Yrityksille on tarjolla myös saapuvien lähetysten vastaanottopalvelu. Varastotilat ovat lisäksi avoinna joka päivä 5:30-22:00, joten voit käydä varastollasi silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Helpot säilytysratkaisut jokaiseen tarpeeseen

Pelican Self Storage Kaaren varastotiloissa voit säilyttää miltei mitä tahansa, olitpa sitten yksityis- tai yritysasiakas. Meiltä löydät laajan valikoiman sekä isoja että pieniä säilytystiloja, jotta voit valita juuri omiin tarpeisiisi sopivan vuokravaraston. Voit myös helposti vaihtaa varaston kokoa tarpeen tullen.

Varastotilan vuokraaminen Pelicanilla on helppoa ja turvallista. Kaikki varastomme ovat ympäri vuorokauden valvottuja, joten voit luottaa siihen, että pidämme omaisuudestasi hyvää huolta, käytitpä varastoamme sitten vaatteiden, huonekalujen tai vaikka valokuvien säilytykseen.

Tarjoamme asiakkaillemme myös muuttoapua. Löydät meiltä lisäksi kannelliset ja kokoontaitettavat muuttolaatikot sekä muut säilytyslaatikot ja pakkausmateriaalit. Järjestämme mielellämme myös muut muuttopalvelut, kuten muuttomiehet ja -kuljetukset, joten otathan meihin rohkeasti yhteyttä.

Miksi kannattaa valita Pelican Kaari?
 • Erinomainen sijainti Kaaren kauppakeskuksen ja Kehä I vieressä
 • Lämmitettyjä säilytystiloja 1-30 m2 erilaisiin tarpeisiin sekä yksityisille että yrityksille
 • Lastaus ja purku katoksessa säältä suojassa
 • Palvelevasta myymälästä laadukkaat ja edulliset muuttolaatikot ja muut pakkaustarvikkeet
 • Muuttopalvelut luotettavasti kumppaniyritysten kautta

Kaari

Kantelettarentie 1 A
00420 Helsinki
Näytä vapaat tilat

16 km
Yhteystiedot
Paperitie 5
00390 Helsinki
Puhelin:  0207 007 735
[email protected]
Julkinen liikenne

321, 37, 39, 332, 345 Malminkartano ja Myyrmäki 2,0 km

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 14:00
Sunnuntai
Suljettu
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Konala

Pelican Konala sijaitsee Vihdintien varrella Malminkartanon vieressä, osoitteessa Paperitie 5, Helsinki. Toimipisteelle on erittäin helppo tulla omalla autolla niin Kehä 1:ltä kuin Kehä 3:ltakin. Konalan Pelican on sijaintina erinomainen mm. Myyrmäen, Variston ja Pähkinärinteen alueiden asukkaille ja yrityksille.

Konalan Pelicanissa on yli 700 erikokoista säilytystilaa niin yksityisten kuin yritysasiakkaiden kaikenlaisiin tarpeisiin. Varastot ovat valvottuja ja lämmitettyjä, joten ne sopivat kaikenlaisten tavaroiden säilytykseen. Konalan toimipisteellä on myös useita autotallimaisia tiloja, joihin voi ajaa omalla autolla suoraan ovelle asti. Lastausalue löytyy sisätiloista sateelta suojassa.

Vaivatonta varastointia

Pelican Self Storage Konalassa erilaisten tavaroiden, kuten vaatteiden, kirjojen ja lelujen varastointi on helppoa ja turvallista. Meiltä löydät laajan valikoiman sekä isoja että pienempiä varastotiloja, ja henkilökuntamme avustaa mielellään tarpeitasi vastaavan varaston valinnassa. Varastomme ovat auki joka päivä kello 5:30-22:00, minkä ansiosta pääset varastollesi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Pelican tarjoaa asiakkailleen myös muuttoapua. Meiltä löydät muuttoon esimerkiksi pahviset muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit. Järjestämme mielellämme muuttokuljetukset yhteistyökumppaneidemme kautta, tai voit vaihtoehtoisesti vuokrata meiltä peräkärryn ilmaiseksi.

Yritykset saattavat tarvita ylimääräistä säilytystilaa esimerkiksi yrityksen kasvaessa, jolloin varastovuokraus voi tulla aiheelliseksi. Tarjoammekin yrityksille ilmaisen varastokoon vaihdon sekä saapuvien lähetysten vastaanottopalvelun. Muihin yritysetuihin voit tutustua verkkosivujemme Yritykset-osiossa.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi Pelican Self Storage Konalaan!

Miksi kannattaa valita Pelican Konala?
 • Erinomainen sijainti aivan Vihdintien varressa
 • Lämmitettyjä säilytystiloja 1-50 m2 erilaisiin tarpeisiin sekä yksityisille että yrityksille
 • Myös autotalli-tyyppisiä tiloja, joihin pääsy suoraan ovelle omalla autolla
 • Katettu peräkärry lainaan ilmaiseksi
 • Yrityksille saapuvien lähetysten vastaanottopalvelu

Konala

Paperitie 5
00390 Helsinki
Näytä vapaat tilat

17 km
Yhteystiedot
Hitsaajankatu 8
00810 Helsinki
Puhelin:  0207 007 715
[email protected]
Julkinen liikenne

50, 58, 79, 81, 82 Metro Herttoniemi 500m

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 14:00
Sunnuntai
Suljettu
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Herttoniemi

Pelican Herttoniemi sijaitsee pääkaupunkiseudulla keskellä Herttoniemen aluetta Itäväylän varressa osoitteessa Hitsaajankatu 8, Helsinki. Toimipisteelle pääsee erittäin sujuvasti autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla Itäväylää pitkin niin idästä kuin lännestä. Toimipiste on vain muutaman minuutin päässä Herttoniemenrannan, Kalasataman, Kulosaaren, Laajasalon, Roihuvuoren, Roihupellon tai Tammisalon alueista. Toimipisteellemme pääsee Itäväylän kautta nopeasti myös Itäkeskuksen, Myllypuron ja Sipoon sekä Vuosaaren suunnasta.

Pelican Herttoniemessä on noin 800 erikokoista varastotilaa kaikenlaisiin tarpeisiin niin yritys- kuin yksityisasiakkaille. Varastotilat ovat avoinna joka päivä kello 5:30-22:00, ja kaikki säilytystilat ovat valvottuja ja lämmitettyjä. Kuormat voi purkaa nosto-ovien taakse säältä suojaan. Yrityksille on tarjolla myös saapuvien lähetysten vastaanottopalvelu.

Varastointi tekee elämästä järjestelmällisempää

Lähes jokainen meistä tarvitsee joskus lisää säilytystilaa. Olipa edessäsi remontti tai muutto pienempään asuntoon, Pelicanilta löydät parhaat säilytysratkaisut ylimääräisten vaatteiden, lelujen ja huonekalujen varastointiin. Yritykset saattavat puolestaan tarvita varastotilaa yrityksen koon muuttuessa, ja henkilökuntamme auttaa mielellään sopivimman varaston valitsemisessa.

Löydät meiltä kätevästi myös muuttopalvelut ja pakkaustarvikkeet. Mikäli tarvitset muuttoapua, järjestämme muuttokuljetukset edullisesti yhteistyökumppaneidemme kautta. Voit hankkia meiltä myös erilaiset muuttovälineet, kuten kannelliset muuttolaatikot ja muut pakkausmateriaalit. Halutessasi voit vuokrata meiltä myös ilmaisen peräkärryn helpottamaan muuttoasi.

Me varmistamme, että omaisuutesi pysyy hyvissä käsissä. Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai tule käymään toimipisteellämme, niin autamme sinua valitsemaan parhaat säilytysratkaisut ja muuttopalvelut juuri sinun tarpeisiisi.

Miksi kannattaa valita Pelican Herttoniemi?
 • Erinomainen sijainti Itäväylän varressa keskellä Herttoniemen aluetta
 • Lämmitettyjä ja turvallisia säilytystiloja 1-50 m2 erilaisiin tarpeisiin sekä yksityisille että yrityksille
 • Lastaus ja purku sisätiloissa, katettu peräkärry lainaan ilmaiseksi
 • Palvelevasta myymälästä laadukkaat ja edulliset muuttolaatikot ja muut pakkaustarvikkeet

Herttoniemi

Hitsaajankatu 8
00810 Helsinki
Näytä vapaat tilat

18 km
Yhteystiedot
Martinkyläntie 57
01720 Vantaa
Puhelin:  0207 007 765
[email protected]
Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 14:00
Sunnuntai
Suljettu
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Varisto

Pelican Varistosta löydät erikokoiset vuokravarastot kaikkiin tarpeisiin. Pelican Varisto sijaitsee Vihdintien ja Kehä III:n varrella osoitteessa Martinkyläntie 57, Vantaa. Sijaintinsa vuoksi Pelican Varistoon on helppo tulla koko pääkaupunkiseudulta. Variston Pelican on sijaintina erinomainen mm. Variston, Martinlaakson ja Kivistön alueiden yrityksille ja asukkaille.

Variston Pelicanissa on 100 lämmitettyä tallivarastoa ja noin 600 säilytystilaa niin yksityisten kuin yritysasiakkaiden kaikenlaisiin tarpeisiin. Varastot ovat valvottuja ja lämmitettyjä, joten ne sopivat kaikenlaisten tavaroiden säilytykseen. Toimipisteellä on myös katettu lastausalue, joten voit tuoda tavarasi säilöön mukavasti myös sadesäällä.

Varastotilat yksityis- ja yritysasiakkaiden tarpeisiin

Pelican Self Storage Varistossa henkilökohtaisten tai yrityksen tararoiden varastointi on helppoa ja turvallista. Toimipisteemme palvelee erityisesti yrityksiä, joille tallivarastot toimivat kätevänä ratkaisuna moneen tarpeeseen. Meiltä löydät laajan valikoiman sekä isoja että pienempiä varastotiloja, ja henkilökuntamme avustaa mielellään tarpeitasi vastaavan varaston valinnassa. Varastomme ovat auki joka päivä kello 5:30-22:00, minkä ansiosta pääset varastollesi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Yritykset saattavat tarvita ylimääräistä säilytystilaa esimerkiksi yrityksen kasvaessa, jolloin varastovuokraus voi tulla aiheelliseksi. Tarjoammekin yrityksille ilmaisen varastokoon vaihdon sekä saapuvien lähetysten vastaanottopalvelun. Muihin yritysetuihin voit tutustua verkkosivujemme Yritykset-osiossa.

Pelican tarjoaa asiakkailleen myös muuttoapua. Meiltä löydät muuttoon esimerkiksi pahviset muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit. Järjestämme mielellämme muuttokuljetukset yhteistyökumppaneidemme kautta, tai voit vaihtoehtoisesti vuokrata meiltä peräkärryn ilmaiseksi.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi Pelican Self Storage Varistoon!

Miksi kannattaa valita Pelican Varisto?
 • Erinomainen sijainti Kehä III:n ja Vihdintien varrella.
 • 100 tallivarastoa joihin pääsee suoraan ovelle omalla autolla.
 • Lämmitettyjä säilytystiloja 1-30 m2 erilaisiin tarpeisiin yrityksille sekä yksityisille.
 • Yrityksille saapuvien lähetysten vastaanottopalvelu.

Varisto

Martinkyläntie 57
01720 Vantaa
Näytä vapaat tilat

19 km
Yhteystiedot
Pihlajistonkuja 4
00710 Helsinki
Puhelin:  0207 007 750
[email protected]
Julkinen liikenne

70, 71, 73, 74, 77, 79, 701

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 14:00
Sunnuntai
Suljettu
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Viikki

Pelican Viikki on avattu Lahdentien varteen, Pihlajiston ja Viikin liittymään.

Pelican Viikki sijaitsee Lahdentien varrella, Viikin ja Pihlajiston liittymässä osoitteessa Pihlajistonkuja 4, Helsinki ja tarjoaa vuokravarastot kaikkiin tarpeisiin. Toimipisteelle on helppo tulla myös mm. Malmilta, Arabianrannasta, Koskelasta, Kumpulasta ja Käpylästä.

Pelican Viikin varastot ovat kooltaan 1-30 m2. Perinteisten säilytystilojen ja varastokaappien lisäksi löydät Pelican Viikistä myös suuremmat tallivarastot, jotka sopivat muun muassa suurempien huonekalujen varastointiin. Monet yritykset suosivat myös autotallivarastoja, sillä niihin pääsee ajamaan suoraan omalla autolla.

Viikin toimipisteen lastausalue on katettu, mikä mahdollistaa kuorman tehokkaan purkamisen ja lastaamisen säästä riippumatta. Pelicanin ystävällinen henkilökunta palvelee Viikissä arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-14. Myymälästämme löydät edullisesti kaikki tarvitsemasi pakkausmateriaalit ja -tarvikkeet.

Lämpimät ja turvalliset varastot erilaisiin tarpeisiin

Oletko remontoimassa kotia vai kenties muuttamassa toiseen asuntoon tai toimitilaan? Säilytä tavaroitasi vuokravarastossamme muuton tai remontin ajan. Kaikki säilytystilamme ovat lämmitettyjä ja kameravalvottuja, joten ylimääräisten tavaroiden ja vaatteiden varastointi Pelicanilla onnistuu helposti ja turvallisesti. Varastomme ovat auki päivittäin kello 5:30-22:00, joten voit käydä varastollasi silloin kun sinulle sopii.

Mikäli tarvitset muuttoapua, löydät meiltä myös erilaiset muuttopalvelut. Järjestämme muuttokuljetukset edullisesti yhteistyökumppaneidemme kautta, ja voit halutessasi vuokrata meiltä ilmaisen perävaunun. Palvelevasta myymälästämme löydät myös erikokoiset pahviset muuttolaatikot, pakkausmuovit ja muut muuttotarvikkeet.

Tervetuloa Pelican Viikkiin!

Miksi kannattaa valita Pelican Viikki?
 • Erinomainen sijainti Lahdenväylän varressa Viikin tiedepuiston läheisyydessä
 • Lämmitettyjä säilytystiloja 1-50 m2 erilaisiin tarpeisiin sekä yksityisille että yrityksille
 • Katettu lastausalue sekä tavaroiden siirtämistä helpottavat apuvälineet
 • Runsaasti lämmitettyjä autotalli-tyyppisiä tiloja, joihin pääsy suoraan ovelle omalla autolla
 • Yrityksille saapuvien lähetysten vastaanottopalvelu
 • Palvelevasta myymälästä laadukkaat ja edulliset muuttolaatikot ja muut pakkaustarvikkeet

Viikki

Pihlajistonkuja 4
00710 Helsinki
Näytä vapaat tilat

20 km
Yhteystiedot
Sähkötie 12
01510 Vantaa
Puhelin:  0207 007 740
[email protected]
Julkinen liikenne

561, 571, 611, 614

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 14:00
Sunnuntai
Suljettu
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Tammisto

Pelican Tammisto sijaitsee Tuusulantien varrella lähellä Kehä III:n liittymää ja Helsinki-Vantaan lentoasemaa. Toimipisteelle on helppo ajaa omalla autolla. Tammiston Pelican on ihanteellinen varastosijainti mm. Malmin, Töyrynummen, Veromäen, Ylästön ja Vantaanportin asukkaille ja yrityksille.

Varaston vuokraus on helppoa ja kätevää. Tammiston Pelicanissa on noin 650 säilytystilaa, jotka sopivat niin yritysten kuin yksityisasiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Toimipisteessä on myös useita autotallimaisia tiloja, joihin pääsee omalla autolla suoraan ovelle asti. Kaikki säilytystilat ovat lämmitettyjä ja valvottuja, ja lastausalue on katettu. Myymälästämme löydät tarvittaessa myös muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet. Yrityksille tarjoamme lisäksi saapuvien lähetysten vastaanottopalvelun.

Varastoja ja säilytysratkaisuja jokaiseen tarpeeseen

Pelican Self Storage Tammiston itsepalveluvarastossa tavaroiden varastointi on helppoa ja turvallista. Asiakkaana saatat tarvita ylimääräistä säilytystilaa esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä, jolloin autamme sinua mielellämme sopivan varaston valitsemisessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että omaisuutesi säilyy hyvissä käsissä. Varastomme ovat avoinna asiakkaillemme kello 5:30-22:00, mikä tarkoittaa sitä, että voit vierailla varastollasi silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Mikäli edessäsi on muutto, löydät meiltä kaikki tarpeelliset muuttopalvelut ja muuttotarvikkeet. Tarjoamme asiakkaillemme erikokoisia, taitettavia ja kannellisia muuttolaatikoita. Voit myös vuokrata meiltä peräkärryn vuorokaudeksi täysin ilmaiseksi. Järjestämme tarvittaessa mielellämme myös muuttokuljetukset yhteistyökumppaneidemme kautta, joten otathan meihin rohkeasti yhteyttä.

Tervetuloa Pelican Tammiston itsepalveluvarastoon!

Miksi kannattaa valita Pelican Tammisto?
 • Erinomainen sijainti Tammiston liikepuistossa lähellä lentoasemaa
 • Lämmitettyjä säilytystiloja 1-50 m2 erilaisiin tarpeisiin sekä yksityisille että yrityksille
 • Katettu lastausalue
 • Myös lämmitettyjä autotalli-tyyppisiä tiloja, joihin pääsy suoraan ovelle omalla autolla
 • Palvelevasta myymälästä laadukkaat ja edulliset muuttolaatikot ja muut pakkaustarvikkeet

Tammisto

Sähkötie 12
01510 Vantaa
Näytä vapaat tilat

23 km
Yhteystiedot
Härkävaljakontie 28
00750 Helsinki
Puhelin:  0207 007 720
[email protected]
Julkinen liikenne

73, 562, 572, 575, 576, 611 Tikkurilan ja Puistolan asemat 1,1 km

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 18:00
Lauantai
10:00 - 14:00
Sunnuntai
Suljettu
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Ala-Tikkurila

Pelican Ala-Tikkurila sijaitsee Tikkurilan liittymässä Kehä III:n varrella, Tuusulantien ja Lahdentien välissä osoitteessa Härkävaljakontie 28, Helsinki. Toimipiste on ihanteellinen mm. Tikkurilan, Puistolan ja Suutarilan asukkaille ja yrityksille.

Ala-Tikkurilan Pelicanissa on noin 630 erikokoista varastotilaa, jotka sopivat kaikenlaisiin yksityis- ja yritysasiakkaiden tarpeisiin. Toimipisteessä on myös useita autotallimaisia tiloja, joihin voi ajaa ovelle asti omalla autolla.

Videovalvotut varastomme ovat auki päivittäin klo 5:30-22:00, joten voit käydä varastollasi aina silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kaikki säilytystilat ovat lämmitettyjä ja lastausaluekin löytyy sisätiloista. Palvelevasta myymälästämme löydät lisäksi erilaiset muuttotarvikkeet ja pakkausmateriaalit.

Varastointi helpottaa arkea

Pelicanilla tavaroiden, kuten vaatteiden ja huonekalujen varastointi on turvallista ja vaivatonta. Esimerkiksi muutto tai remontti saattaa vaatia tavaroiden säilytykseen ylimääräistä varastotilaa. Pelicanilta löydät tarpeitasi vastaavat varastot, joissa voit huoletta säilyttää tavaroitasi niin kauan, kuin tarve vaatii.

Yksityisasiakkaiden lisäksi palvelemme toki myös yrityksiä. Henkilökuntamme auttaa mielellään sopivan varastotilan valitsemisessa, ja yrityksenä voit vaihtaa varaston kokoa täysin maksutta. Yrityksille tarjoamme myös saapuvien lähetysten vastaanottopalvelun.

Meiltä löydät myös erilaiset muuttopalvelut, kuten muuttokuljetukset ja pakkaustarvikkeet. Myymälästämme voit hankkia esimerkiksi kokoontaitettavat ja kannelliset muuttolaatikot. Pelicanilta voit myös vuokrata perävaunun ilmaiseksi. Järjestämme mielellämme myös muuttopalvelun yhteistyökumppaneidemme kautta.

Pelican Self Storage Ala-Tikkurila toivottaa sinut tervetulleeksi toimipisteellemme!

Miksi kannattaa valita Pelican Ala-Tikkurila?
 • Erinomainen sijainti Kehä III:n varressa Tikkurilan liittymässä
 • Lämmitettyjä ja turvallisia säilytystiloja 1-50 m2 erilaisiin tarpeisiin sekä yksityisille että yrityksille
 • Lastaus ja purku sisätiloissa, katettu peräkärry lainaan ilmaiseksi
 • Lämmitettyjä autotalli-tyyppisiä tiloja, joihin pääsy suoraan ovelle omalla autolla
 • Palvelevasta myymälästä laadukkaat ja edulliset muuttolaatikot ja muut pakkaustarvikkeet

Ala-Tikkurila

Härkävaljakontie 28
00750 Helsinki
Näytä vapaat tilat

25 km
Yhteystiedot
Kalevantie 11
20520 Turku
Puhelin:  0207 007 760
[email protected]
Julkinen liikenne

32, 42 Kupittaan asemalta 550m

Aukioloajat – asiakaspalvelu ja myymälä
Arkisin
10:00 - 17:00
Lauantai
Suljettu
Sunnuntai
Suljettu
Poikkeavat aukioloajat - asiakaspalvelu ja myymälä
Pääsy varastotiloihin
Kaikki päivät
05:30 - 22:00

Tietoa toimipisteestä Pelican Itäharju

Pelican Self Storage Itäharju sijaitsee Kalevantien varrella lähellä Turun keskustaa. Toimipisteelle on helppo tulla niin Turun keskustan, Varissuon kuin Helsingin Valtatienkin suunnalta. Sijainti on ihanteellinen esim. keskustan, Kupittaan, Nummenmäen ja Itäharjun asukkaille ja yrityksille.
Palvelevasta myymälästämme löydät laadukkaat ja edulliset muuttolaatikot sekä muut pakkausmateriaalit maanantaista perjantaihin klo 10-17. Tarjoamme niin yrityksille kuin yksityishenkilöille jopa 50 m2 kokoisia varastotiloja. Kaikki säilytystilat ovat lämmitettyjä ja videovalvottuja. Sisätiloistamme löytyy myös purku- ja lastausalue. Yrityksille tarjoamme lisäksi saapuvien lähetysten vastaanottopalvelun.

Säilytysratkaisut jokaiseen tarpeeseen

Olitpa sitten säilytystilaa tarvitseva yritys tai yksityisasiakas, Pelican Self Storage Itäharjussa voit varastoida mitä haluat. Yksityisasiakkaana saatat tarvita vuokrattavaa varastotilaa esimerkiksi muuton tai remontin yhteydessä. Pienemmissä asunnoissa säilytystilaa ei aina ole tarpeeksi, jolloin esimerkiksi kenkien, lelujen, kausivaatteiden ja muiden tavaroiden säilyttäminen Pelicanin itsepalveluvarastossa on hyvä idea. Meiltä löydät myös kannelliset ja kokoontaitettavat säilytys- ja muuttolaatikot sekä muut muuttopalvelut.

Säilytystilaa voi tarvita myös kodin ulkopuolella. Monet yritykset tarvitsevat tuotteilleen erillisen varastotilan. Olipa kyseessä pieni tai suuri yritys, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua sopivan varaston valitsemisessa. Varastoa voi tarpeen tullen vaihtaa pienestä suurempaan tai suuresta pienempään.

Varastomme ovat auki päivittäin klo 5:30-22:00, joten voit käydä varastollasi silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tarjoamme myös ilmaisen peräkärryn vuokrauksen, mikäli tarvitset apua tavaroiden kuljettamiseen.

Miksi kannattaa valita Pelican Itäharju?
 • Lämmitettyjä säilytystiloja 1-50 m2 erilaisiin tarpeisiin sekä yksityisille että yrityksille
 • Lastaus ja purku sisätiloissa
 • Katettu peräkärry lainaan ilmaiseksi
 • Yrityksille saapuvien lähetysten vastaanottopalvelu

Itäharju

Kalevantie 11
20520 Turku
Näytä vapaat tilat

139 km