Säilytä viinisi meillä turvallisesti!

Viinin säilyttäminen on tarkkaa puuhaa ja se on ihan oma taiteenlajinsa. Viini viihtyy parhaiten viileässä ja rauhallisessa paikassa sekä valolta suojattuna. Tämän vuoksi se on varastoitu viinikellareissa aikojen alusta saakka. Kypsyäkseen ja kehittyäkseen viini tarvitsee juuri oikeat olosuhteet.
Joskus kotona olevasta viinikaapista loppuu tila. Olitpa aloitteleva viiniharrastaja tai sinulla on jo suurempi kokoelma, me autamme sinua. Löydät Tapiolan Pelicanilta viinivaraston niin harrastajien kuin ammattilaistenkin käyttöön.

Haluatko kuulla lisää?

Henkilökuntamme ottaa sinuun yhteyttä!

Oikea lämpötila ja ilmankosteus

Varastoi viinisi nykyaikaisessa viinivarastossamme jonka lämpötilaa (n.12 – 14 ´C) valvomme ympäri vuorokauden. Huolehdimme myös oikeasta ilmankosteudesta.
Kaikki viinikaappimme ovat valolta suojattuja ja rakennettu siten, että ulkopuoliset eivät näe niihin sisään. Voit “sisustaa” oman tilasi haluamallasi tavalla. Joku haluaa säilyttää pullot laatikossa, toinen hyllyssä. Säilytystapa ratkaisee, kuinka monta pulloa tilaan mahtuu. Tilojen koot alkavat reilusta puolesta neliöstä ja jatkuvat kolmeen neliöön saakka.

Turvallisuus ja kulkeminen

Huolehdimme viinivaraston turvallisuudesta. Kaikki sisäänkäynnit ovat videovalvottuja ja sisäänpääsykoodin luomme ainoastaan viinivarastovuokralaisille. Kulunvalvontajärjestelmämme ansiosta voit käydä varastollasi vuoden kaikkina päivinä klo 05.30 – 22.00 eli silloin kun sinulle parhaiten sopii. Lisäksi sopimuksemme ovat joustavia. Niillä ei ole pitkiä irtisanomisaikoja, ja voit suurentaa tai pienentää kokoa tarpeen mukaan.

Viinivaraston vuokraaminen on helppoa ja nopeaa!

Mietitkö kuinka paljon tarvitset tilaa tai millaisen viinivaraston haluat valita? Henkilökuntamme auttaa sinua mielellään valitsemaan juuri oikeanlaisen tilan. Viinin säilytyksen ja varastoinnin ei tarvitse olla monimutkaista ja haluamme tehdä siitä niin helppoa kuin mahdollista. Soita meille. Käydään viinivarastolla kierroksella ja valitaan sinulle yhdessä sopiva tila.

Varaa viinivarasto Pelican Tapiola

Varaa viinivarasto Pelican Töölö

Viinikaappin. 250 viinipullolle
Ensim. 2 kk -50%
Ensim. 2 kk 9 €/kk
Viinikaappin. 300 viinipullolle
Ensim. 2 kk -50%
Ensim. 2 kk 10 €/kk
Viinikaappin. 500 viinipullolle
Ensim. 2 kk -50%
Ensim. 2 kk 15 €/kk
Viinikaappin. 600 viinipullolle
Ensim. 2 kk -50%
Ensim. 2 kk 16 €/kk
Viinikaappin. 650 viinipullolle
Ensim. 2 kk -50%
Ensim. 2 kk 21 €/kk
Viinikaappin. 1000 viinipullolle
Ensim. 2 kk -50%
Ensim. 2 kk 31 €/kk
Viinikaappin. 1200 viinipullolle
Ensim. 2 kk -50%
Ensim. 2 kk 34 €/kk
Viinikaappin. 1500 viinipullolle
Ensim. 2 kk -50%
Ensim. 2 kk 44 €/kk
Viinikaappin. 1750 viinipullolle
Ensim. 2 kk -50%
Ensim. 2 kk 52 €/kk
Viinikaappin. 2000 viinipullolle
Ensim. 2 kk -50%
Ensim. 2 kk 62 €/kk
Viinikaappin. 2500 viinipullolle
Ensim. 2 kk -50%
Ensim. 2 kk 68 €/kk
Viinikaappin. 3500 viinipullolle
Ensim. 2 kk -50%
Ensim. 2 kk 102 €/kk
Viinikaappin. 100 viinipullolle
Rajoitettu määrä
Kysy vapaita tiloja
Viinikaappin. 150 viinipullolle
Rajoitettu määrä
Kysy vapaita tiloja
Viinikaappin. 175 viinipullolle
Rajoitettu määrä
Kysy vapaita tiloja
Viinikaappin. 200 viinipullolle
Rajoitettu määrä
Kysy vapaita tiloja
Viinikaappin. 400 viinipullolle
Rajoitettu määrä
Kysy vapaita tiloja
Viinikaappin. 2750 viinipullolle
Rajoitettu määrä
Kysy vapaita tiloja

Kun viinit on intohimo

Moni haaveilee ikiomasta viinikellarista joka toisi arkeen luksusta. Käytännön syistä se ei kuitenkaan ole aina listan päällimmäisenä kun etsitään uutta kotia. Me Pelicanilla ajattelemme, että säilytyksen ei tarvitse hankaloittaa hienoa harrastusta, eikä sinunkaan pitäisi ajatella näin. Meille on helppo tulla julkisilla, joten sinun ei tarvitse etsiä parkkitilaa autollesi. Näin voit täydentää kokoelmaasi Ranskan tuliaisilla tai käydä hakemassa varastolta pullon hienoa viiniä, kun haluat hemmotella itseäsi. Viinien arvostamisen ei tarvitse olla kallista tai vaivalloista. Pelicanin viinivarasto on todiste siitä.

Miksi juuri Pelican?
Kun varastoit viinisi meillä saat seuraavat edut:
- Nykyaikainen lämpötilasäädelty viinivarasto. 12 – 14 ´C
- Juuri sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi sopiva viinin säilystystila
- Kamera- ja kulunvalvonta 24/7
- Kulku joka päivä klo 05.30 – 22.00
- Asiakaspalvelu arkisin klo 10.00 - 18.00 ja la klo 10.00 - 14.00

Joustava ratkaisu

Kuten kaikissa muissakin tarjoamissamme palveluissa, joustamme tarpeittesi mukaan. Tarjoamme kooltaan 0,5 – 3 m2 säilytystiloja viinille. Kaikki tilat ovat nykyaikaisia ja lämpötilavalvottuja. Näin viinisi säilyvät huippulaatuisina. Lisäksi ne ovat turvassa 24/7 valvontajärjestelmämme ansiosta. Kuten aina Pelicanilla, voit vaihtaa varastokokoa tarpeesi mukaan ja lisäksi meillä ei ole pitkää sitoutumisaikaa. Jos et ole varma kuinka paljon tilaa tarvitset, ota yhteyttä meihin ja henkilökuntamme auttaa sinua mielellään

Lämpimästi tervetuloa!