Pelican Hesperianpuistoon ohjeet

1. Saapuminen toimipisteelle

Tervetuloa Pelican Self Storage Hesperianpuistoon! Saat nosto-oven auki näppäilemällä nosto-oven vasemmalla puolella olevalle kulkulaitteelle henkilökohtaisen 8-numeroisen kulkukoodisi. Muista painaa myös * -merkki alkuun ja #-merkki loppuun! Nosto-ovi avataan ulosajon yhteydessä painamalla suurta oven avaus nappia. Ongelmatilanteissa aukioloaikojen ulkopuolella soita päivystysnumeroon 020 491 2761.

2. Lastausalue/sisäänkäynti

Voit ajaa autosi/peräkärrysi suoraan sisälle lastausalueelle, jolloin olet myös säältä suojassa.

Lastausaluelle mahtuu samanaikaisesti kaksi autoa.

Huomioithan, että pysäköinti lastausalueella on sallittu vain Pelicanin merkityillä pysäköintipaikoilla

3. Aukioloajat ja koodilaitteen käyttö

Sinulla on pääsy säilytystilaasi kaikkina vuoden päivinä klo 05.30 – 24.00 sopimuksesi aloituspäivästä alkaen.

Jotta pääset kulkemaan varastollesi, tarvitset 8 -numeroisen pääsykoodisi, jonka sait sähköpostitse. Kulkulaite sijaitsee nosto-oven vieressä vasemmalla puolella.

Kun näppäilet koodin lukijaan, paina ensin * (tähti) + sitten 8 -numeroinen koodi + lopuksi # (risuaita).

4. Sisäänkäynti varastotiloihin

Sisäänkäynti varastotiloihin tapahtuu lastausalueen vasemmasta reunasta. Oven oikealta puolelta löytyy samanlainen kulunvalvontalaite kuin ulko-ovelta, johon syötetään sama henkilökohtainen koodi.

5. Kärryt varastotiloissa

Varastotiloihin päästyäsi tavarakärryjä tavaroiden kuljettamista varten löytyy heti oven oikealta puolelta. Kärryt eivät ole lukittu ja pyydämme, että palautatte ne käytön jälkeen takaisin paikalleen. Kärryjä ei saa jättää omaan varastoon tai lainata mukaan.

6. Näin löydät säilytystilasi

Hesperianpuiston toimipisteellä kaikki tilat ovat katutasossa eli tarvetta hissin käytölle ei ole. Varastot ovat numeroitu ja opasteita oikean varaston löytämiseksi löytyy seiniltä. Otattehan käyttöön juuri teille vuokratun tilan. Tarkistathan varaston numeron sopimukseltanne.

7. Säilytystilan käyttö

Kun vuokraamasi tila on löytynyt, varmistathan vielä kerran, että olet varmasti ottamassa oikean tilan käyttöösi. Varaston numero on oven ulkopuolella tai merkitty itse oveen.
Avaa ovi vetämällä mahdollinen lukitussalpa auki ja vedä ovi auki.
Varaston lattialla on riippulukko, kolme avainta ja kulkulätkä. Huom. Pelicanilla ei ole vara-avaimia lukkoosi.

Aktivoimme kulkulätkän käyttöösi, kun ilmoitat siihen merkityn numerosarjan asiakaspalveluumme (toolo [at] pelican [dot] fi). Kun kulkulätkä on aktivoitu, voit näyttää sitä kulkulaitteen mustalle alueelle, ja näin sinun ei tarvitse näppäillä koodia.

Tila on nyt käyttövalmis.