Esportilla massiivinen panostus lasten ja nuorten liikuntaan - Pelican Self Storage mukana tukemassa espoolaista paikallisurheilua

Espoolainen Esport on Pohjoismaiden suurin sisäliikuntakeskus, jonka kymmenien tuhansien neliömetrien kompleksiin kuuluu valtava valikoima erilaista liikunta- ja urheilutoimintaa. Sen lisäksi, että Esport omistaa myös jalkapallon Veikkausliiga-joukkueen Esport Hongan ja salibandyseura Esport Oilersin, yksi toiminnan vahvoista painopisteistä on lasten ja nuorten liikunta.

Pelican Self Storage on tehnyt Esportin kanssa yhteistyösopimuksen, jonka myötä Pelicanin pienvarastopalvelut saavat näkyvyyttä Esportin urheilu- ja liikuntatiloissa. Pelican haluaa omalta osaltaan olla mukana tukemassa espoolaista paikallisurheilua.

Mitä kaikkea lapsille on tarjolla? Iltapäiväkerhoja, lasten leirejä, tenniskouluja...

Liikunnallisilla iltapäiväkerhoilla halutaan taklata nykyvanhemmille tuttua ongelmaa: monet lapsista viettävät niin paljon aikaa puhelimen ja muiden ruutujen parissa, että liikkuminen jää aivan liian vähille.

Iltapäiväkerhoissa lapset haetaan koulupäivän jälkeen yhteiskuljetuksiin, minkä jälkeen kaikki toiminta tapahtuu valvotuissa ja turvallisissa oloissa. Kerhoissa lapset tekevät läksyt, syövät terveellisen välipalan ja liikkuvat. Ohjattu liikunta voi sisältää kaikkea mahdollista voimistelusta ja leikkimisestä jalkapalloon, salibandyyn tai mailapeleihin. Ammattitaitoiset ohjaajat vetävät toimintaa.

Esportin kesälomaleireillä 1.-6.-luokkalaiset lapset pääsevät kokeilemaan futista, korista, säbää, voimistelua, sulkista, lentistä, pingistä ja tennistä ja monipuolisen valikoiman kivoja leikkejä, temppuja ja askartelua. Osallistuminen ei edellytä aiempaa lajiosaamista.

Lisäksi kesällä on tarjolla myös erillisiä salibandy- ja tennisleirejä ja koulujen syys-, joulu- ja talvilomaviikoilla järjestetään erilaisia monilajileirejä.

Esimerkiksi kesäkuun 2018 alussa yhden viikon aikana mukana oli noin 500 lasta.

Erikseen on tarjolla vielä tenniskouluja ja -leirejä. Osanotto ei edellytä aiempaa lajiosaamista. Juniorit jaetaan ryhmiin iän ja tennistaitojen perusteella.

Esport Eagles - liikunnan iloa ilman turhia paineita

Esport Eagles on lapsille ja nuorille tarkoitettu urheiluseura, joka keskittyy liikunnan iloon. Kilpaurheilullisten paineiden sijaan Eagles tarjoaa reilua ja mukavaa yhdessä tekemistä. Jos lapsi tai nuori on kilpailuhenkisempi tai erityisen lahjakas, hänet voidaan myös auttaa eteenpäin muihin seuroihin. Eagles tekee tiivistä yhteistyötä esimerkiksi salibandyseura Esport Oilersin kanssa.

Talvikaudella Eaglesin päälaji on salibandy, kesäkaudella jalkapallo. Eagles järjestää näissä lajeissa omat juniorisarjansa. Lisäksi Eaglesin toiminnassa tutustutaan moniin muihin lajeihin, kuten ultimateen tai pesäpalloon.

Mitä muuta? Kovan tason juniorifutista ja –salibandya, turnauksia, Esport Extreme

Esportin junioritoimintaan kuuluvat Esport Oilersin salibandyn poikajoukkueet. Hongan jalkapallojuniorit harjoittelevat tiiviisti Esportin tiloissa.

Esportin tiloissa järjestetään vuosittain useita juniorien kilpaurheiluturnauksia muun muassa koripallossa, tenniksessä, jalkapallossa ja salibandyssa. Yhtenä turnausviikonloppuna hallissa voi helposti liikkua jopa pari tuhatta lasta ja nuorta.

Myös Olarin Voimistelijoiden joukkuevoimistelun juniorijoukkueet harjoittelevat Esportin tiloissa.

Uutena aluevaltauksena Esport on avannut kesäkuun alussa Esport Extreme -aktiviteettiareenan, jossa on tarjolla muun muassa jättitrampoliineja, köysiratoja ja junior parkouria.

Esport on Pohjoismaiden suurin sisäliikuntakeskus, jonka kymmenien tuhansien neliömetrien kompleksiin kuuluu monia eri urheilutiloja ja -toimintoja. Esport Centeristä löytyy yhteensä yli 50 mailapeli- ja monitoimikenttää, ja Esport Fitness tarjoaa monipuolisen valikoiman fitness-palveluita. Esport Arena on kansainvälisen tason monitoimihalli, josta löytyy kaikkea mahdollista 800 metrin juoksuradasta, kuntosaliin, kamppailukeskukseen, salibandykenttiin ja täysmittaiseen jalkapallokenttään.

Tutustu Pelican Self Storagen säilytysratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!