Oletko muuttamassa ulkomaille?

Lupaamme pitää tavaroistasi hyvää huolta sen aikaa, kun olet poissa.

Oletko muuttamassa ulkomaille lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi? Jos olet tyhjentämässä koko asuntosi, tekemässä tilaa väliaikaiselle vuokralaiselle tai jos tarvitset tavaroillesi tilaa muutamaksi kuukaudeksi, Pelican tarjoaa vuokravarastot kaikkiin tarpeisiin.

Lähdetkö töihin ulkomaille?

Ulkomaille asettumiseen liittyy monenlaisia käytännön asioita. Me tarjoamme erilaisia säilytysratkaisuja, joiden avulla muutos sujuu hieman helpommin.

Meillä on 0,5–50 m2:n kokoisia varastoja, joten voit valita tarpeisiisi sopivimman varastokoon. Me huolehdimme siitä, että tavarasi ovat turvassa sen aikaa, kun olet ulkomailla.

Etsi lähin Pelican

Onko sinulla ulkomaille pelkkä menolippu?

Kaikkia tavaroita ei välttämättä voi heti muuttaa ulkomaille. Olet ehkä myynyt asuntosi ennen muuttoa ja tarvitset väliaikaista säilytystilaa. Tai ehkä et ole varma, mitä ottaisit mukaasi.

Autamme valitsemaan sopivimman säilytysratkaisun ennen muuttoa, ulkomaille asettumisen aikana ja sen jälkeen. Palvelevasta myymälästämme saat myös kaikki tarvikkeet tavaroiden pakkaamiseen ja säilyttämiseen.

Pyydä maksuton tarjous

Lähdetkö opiskelemaan ulkomaille?

Opiskelun aloittaminen tai jatkaminen ulkomailla on hieno mahdollisuus. Mutta missä säilytät tavaroitasi opiskelun ajan, jos vanhempiesi luona ei ole niille tilaa?

Jos vuokraat oman asuntosi tai huoneesi eteenpäin, voit säilyttää huonekalujasi, polkupyörääsi sekä talvi- ja kesävarusteita Pelican-vuokravarastossa ulkomailla opiskelun ajan. Pienimmät säilytystilamme ovat 0,5 m2, ja kaikki toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla pääkaupunkiseudulla ja Turussa.

Etsi lähin Pelican

Huolehdimme tavaroistasi kaikissa tilanteissa

Ihmiset muuttavat ulkomaille monista eri syistä. Osa lähtee ulkomaille esimerkiksi sotilastehtäviin ja osa lähetetään ulkomaille diplomaateiksi tai suurlähettiläiksi. Ulkomaille muuttaminen on jännittävää, mutta siihen liittyy myös vaikeita päätöksiä.

Me haluamme varmistaa, että tavaroiden säilyttämisestä ei tule tarpeettoman suuri huolenaihe. Räätälöimme säilytysratkaisut tarpeittesi mukaan, joten sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavana.
Voit halutessasi myös valtuuttaa valitsemasi henkilön huolehtimaan varastostasi ja siihen liittyvistä asioista ulkomailla ollessasi.

Pyydä maksuton tarjous