Oletko muuttamassa uuteen kotiin? Me voimme auttaa

Uuteen kotiin muuttamiseen liittyy usein monia tilanpuutteeseen ja ajoitukseen liittyviä haasteita etenkin, jos tarvitset väliaikaisen asunnon vanhan ja uuden asunnon välillä. Pelican tarjoaa vuokravarastot ja lisätilaa juuri tarpeesi mukaan sekä myöskin useita muuttoa helpottavia palveluja. Jos sinulta puuttuu muuttotarvikkeita tai tarvitset tavaroiden kuljetusta, me voimme auttaa.

Varastoi huonekalusi, kunnes saat avaimet

Kun odotat pääsyä uuteen asuntoon, voit varastoida tavarasi väliaikaisesti Pelican-varastoon. Meillä on kaikenkokoisia säilytystiloja 0,5 m2:stä ylöspäin. Kaikki tilat ovat puhtaita ja kuivia, ja niissä on kokolattiamatot, joten tavarasi pysyvät hyvässä kunnossa siihen asti, kunnes pääset asettumaan uuteen kotiisi.

Löydä lähin Pelican

Anna muuttoammattilaisten hoitaa kantaminen

Pelican tekee yhteistyötä valittujen muuttopalveluyritysten kanssa. Ota yhteyttä lähimpään Pelican-toimipisteeseen, niin autamme löytämään parhaan ratkaisun muuttoosi. Moni kumppanimme antaa myös hyvän alennuksen Pelicanin kautta tulleista muuttotilauksista.

Ota yhteyttä

Lainaa peräkärry maksutta

Tarvitsetko apua huonekalujen, työkalujen, rakennustarvikkeiden tai laatikoiden kuljettamiseen? Pelicanilta voit lainata katetun peräkärryn vuorokaudeksi täysin ilmaiseksi.
Etsi lähin Pelican-varasto ja lainaa ilmainen peräkärry. Tarvitset vain vetokoukun.

Ota yhteyttä

Loppuivatko laatikot kesken?

Kaikista Pelican-toimipisteistä voi ostaa pakkaustarvikkeita. Meiltä saat esimerkiksi kuplamuovia, joilla voit suojata huonekaluja ja särkyviä esineitä, sekä muuttolaatikoita, teippiä ja paljon muuta.

Pakkaustarvikkeet

Pyydä maksuton tarjous

Etkö ole varma, kuinka paljon tilaa tarvitset? Onko sinulla erityistoiveita varastoinnin suhteen? Ota yhteyttä säilytysasiantuntijoihimme, niin autamme sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan tilan. Tarjouksen teemme aina veloituksetta.

Lähetä meille sähköpostia Löydä lähin Pelican