Vältä kaaos remontin aikana

Asunnon remontointi voi olla yhtä sekasortoa. Olitpa korjaamassa tai remontoimassa asuntoasi, saatat tarvita hieman lisätilaa, jotta voit suojata huonekalusi tahroilta ja pölyltä. Me voimme auttaa. Pelicanillla varaston vuokraus on helppoa ja kätevää.

Hanki lisää tilaa. Vältä kaaos

Oletko kyllästynyt nukkumaan muuttolaatikoiden keskellä ja syömään aamiaista kuplamuoviin käärityistä astioista? Voit tuoda tavarasi Pelican-vuokravarastoon remontin ajaksi. Meillä on monenkokoisia varastoja 0,5 m2:stä ylöspäin esimerkiksi huonekalujen tai rakennustarvikkeiden säilyttämiseen. Saat oman avaimen ja pääset varastoosi lähes koska tahansa, joten tavaroiden noutaminen ja tuominen sujuu kätevästi. Etsi lähin Pelican-toimipiste ja pyydä maksuton tarjous.

Löydä lähin Pelican

Anna muuttoammattilaisten auttaa

Pelican tekee yhteistyötä useiden muuttopalveluyritysten kanssa. Kumppaniyrityksemme osaava henkilökunta noutaa tavarasi, tuo ne turvallisesti varastoon ja toimittaa ne sovittuna ajankohtana uuteen osoitteeseen. Monet kumppaniyrityksistämme antavat myös erikoisalennuksen Pelicanin kautta varatuista palveluista. Ota yhteyttä lähimpään Pelican-toimipisteeseen, niin autamme hyvän muuttoratkaisun löytämisessä.

Ota yhteyttä

Lainaa peräkärry ilmaiseksi

Tarvitsetko apua huonekalujen, työkalujen, rakennustarvikkeiden tai laatikoiden kuljettamiseen? Pelicanilta voit lainata peräkärryn vuorokaudeksi täysin ilmaiseksi. Etsi lähin Pelican-toimipiste ja lainaa ilmainen peräkärry. Tarvitset vain vetokoukun.

Ota yhteyttä