Hanki lisää tilaa kotiisi

Ovatko kaikki kotisi säilytystilat täynnä huonekaluja, vaatteita ja pikkutavaroita? Meiltä saat lisää säilytystilaa. Tarjoamme erikokoisia säilytystiloja, jotta voit tehdä lisää tilaa kotiisi. Varastotilan vuokraus Pelicanilla on helppoa ja joustavaa.

Hanki lämmin vaatehuone

Talvivaatteet vievät paljon tilaa. Talvisaappaiden, ulkovaatteiden ja talviurheiluvarusteiden säilyttäminen onkin usein hankalaa. Me voimme auttaa. Tarjoamme pieniä, lämmitettyjä säilytystiloja, jotka sopivat erittäin hyvin esimerkiksi vaatteiden ja kenkien säilytykseen. Voit pystyttää varastoon vaikka oman vaaterekin, ja saat näin itsellesi oman walk-in closetin. Anna meidän auttaa sinua vaatekomeron järjestämisessä.

Löydä lähin Pelican

Säilytä muistoja turvallisesti

Perintökalleuksilla on usein paljon tunnearvoa. Joskus niille voi kuitenkin olla vaikea löytää tilaa kotoa. Meillä voit säilyttää niitä turvallisesti niin lyhyen kuin pidemmänkin ajan. Kaikissa toimipisteissämme on ympärivuorokautinen videovalvonta. Säilytystilamme ovat aina puhtaita ja kuivia, ja saat oman avaimen varastotilaasi. Perintökalleuksien säilyttäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Löydä sopiva säilytystila

Tarvitsetko lisää kellaritilaa?

Tämä on monille tuttu tilanne: kellari tai autotalli on täyttynyt tavaroista, joita säilytetään myöhempää käyttöä varten. Varastotiloissamme voit säilyttää esimerkiksi lastentarvikkeita tai leluja, kunnes niille on taas käyttöä. Voit aina vaihtaa varastotilan kokoa sen mukaan, paljonko tilaa tarvitset. Tee tilaa niille tavaroille, joita käytät juuri nyt, ja varastoi loput tulevaa tarvetta varten.

Löydä sopiva säilytystila