Vuokraa laadukas varastotila

Tilaa kaikelle

Olet sitten remontoimassa kotiasi, muuttamassa toiseen maahan tai haluat vain lisää tilaa kotiin, meiltä löytyy sopiva säilytystila jokaiseen tilanteeseen. Varaston vuokraus Pelican Self Storagelta on edullista ja kätevää. Varastoja vuokrataan seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Turku. Varastot soveltuvat erinomaisesti kodin tavaroiden säilyttämiseen, olivatpa ne sitten lasten leluja tai puutarhakalusteita, tai vaikkapa yrityksen irtaimistoa. Pelican Self Storagelta löytyy kaikenkokoisia varastoja jokaiseen säilytystarpeeseen. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa jokaista asiakasta löytämään itselleen sopivan varaston tavaran säilytykselle. Tulet yllättymään kuinka pieneen varastotilaan tavarasi mahtuvat!

Pyydä tarjous

Varaston vuokraus

Pelican Self Storagen varastot ovat lämmitettyjä tiloja, joiden tarkoituksena on tavaroiden säilyttäminen ja varastointi. Kaikki varastot ovat lukittuja ja asiakas saa varastoonsa henkilökohtaisen sisäänpääsykoodin sekä kulkutunnisteen ja avaimen. Henkilökunta on paikalla varastokeskuksessa arkipäivisin klo 10–18 ja lauantaisin klo 10 -14. Lisäksi varastokeskuksia valvotaan ympäri vuorokauden videovalvonnalla. Asiakkaalla on pääsy omiin varastoihinsa aamu puoli kuudesta puoleenyöhön.

Katso tästä vinkit pakkaamiseen ja varastointiin

Varastoiminen on edullista ja vaivatonta!

Varaston vuokraaminen ja käyttöön ottaminen on helppoa. Kaikki vuokravarastot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Varastotiloissa on toimivat lastaustilat ja purkutilat, joissa tavaran siirtäminen onnistuu helposti. Käytettävissä on myös kärryjä tavaran siirtelyn avuksi. Lisäksi myymme käteviä apuvälineitä varastointiin ja pakkausmateriaaleja kuten erikokoiset pahviset muuttolaatikot, kuplamuovia, muovisäkkejä, kiristekalvoa ja silkkipaperia hauraiden esineiden suojaamiseen, teippiä sekä paljon muuta.

Pelican tekee yhteistyötä valittujen muuttopalveluyritysten kanssa. Ota yhteyttä lähimpään Pelican-toimipisteeseen, niin autamme löytämään parhaan ratkaisun muuttoosi. Moni kumppanimme antaa myös hyvän alennuksen Pelicanin kautta tulleista muuttotilauksista. Tavaroiden pakkaamiseen kannattaa panostaa. Näin omaisuus säilyy hyvässä kunnossa pidemmänkin varastoinnin jälkeen. Tavarat kannattaa pakata oikean kokoisiin muuttolaatikoihin, esimerkiksi laittaa painavimmat tavarat pieniin laatikoihin, jolloin laatikoista ei tule liian raskaita. Yksi muuttolaatikko voi painaa enintään 15–20 kiloa. Myös hyvin suljettujen muuttolaatikoiden varastoiminen ja sujuu kätevimmin, siksi laatikot kannattaa teipata kiinni.

Katso täältä 1-30m2 varastojen edulliset hinnat

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota yhteyttä

Varastot yrityksille

Jos etsit 1-50m2 varastotilaa, joka on kuiva, turvallinen ja helppokulkuinen, varastomme voi olla oikea ratkaisu yrityksellesi. Meiltä et saa vain säilytystilaa, vaan lämmitetyn ja huipputurvallisen ratkaisun yrityksesi tarpeisiin.Tavallisia varastotiloja on kaikissa Pelican toimipisteissä. Varastotila voi olla ratkaisu, jos yritykselläsi on tarve väliaikaiselle lisätilalle tai jos haluat hyödyntää ulkopuolisen varastotilan tuomia etuja pidemmänkin aikaa.

Yritysasiakkaana Pelicanilla saat useita etuja; muun muassa lyhyt irtisanomisaika ja ilmainen varastotilan koon muutos isompaan tai pienempään, yrityksesi tarpeiden mukaan. Käytössäsi ovat kärryt tavaroiden siirtelyyn, jätteenkeräyspisteet, lähetysten vastaanotto, ilmaista kahvia ja työskentelytilaa Pelican myymälöissä sekä mahdollisuus 24h pääsyyn varastotiloihin*. Lisäksi meillä on erittäin ystävällinen ja palveleva henkilökunta, jotka ovat aina valmiita auttamaan sinua.

*Edellä mainitut palvelut valituilla Pelican toimipisteillä

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää - Katso vapaana olevat varastotilat