1-30 m2 varastoja vuokralla

Tilaa kaikelle

Varaston vuokraus Pelican Self Storagelta on edullista ja kätevää. Varastoja vuokrataan seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Turku. Varastot soveltuvat erinomaisesti kodin tavaroiden säilyttämiseen, olivatpa ne sitten lasten leluja tai puutarhakalusteita, tai vaikkapa yrityksen irtaimistoa. Pelican Self Storagelta löytyy kaikenkokoisia varastoja jokaiseen säilytystarpeeseen. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa jokaista asiakasta löytämään itselleen sopivan varaston tavaran säilytykselle. Tulet yllättymään kuinka pieneen varastotilaan tavarasi mahtuvat!

Pyydä Tarjous

Varaston vuokraus

Pelican Self Storagen varastot ovat lämmitettyjä tiloja, joiden tarkoituksena on tavaroiden säilyttäminen ja varastointi. Kaikki varastot ovat lukittuja ja asiakas saa varastoonsa henkilökohtaisen sisäänpääsykoodin sekä kulkutunnisteen ja avaimen. Henkilökunta on paikalla säilytyskeskuksissa arkipäivisin klo 10–18 ja lauantaisin klo 9-15. Lisäksi säilytyskeskuksia valvotaan ympäri vuorokauden videovalvonnalla. Asiakkaalla on pääsy omiin varastoihinsa aamu puoli kuudesta puoleenyöhön.

Katso tästä vinkit pakkaamiseen ja varastointiin

Varastoiminen on edullista ja vaivatonta!

Varaston vuokraaminen ja käyttöön ottaminen on helppoa. Kaikki vuokravarastot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Varastotiloissa on toimivat lastaustilat ja purkutilat, joissa tavaran siirtäminen onnistuu helposti. Käytettävissä on myös kärryjä tavaran siirtelyn avuksi. Lisäksi myymme käteviä apuvälineitä varastointiin ja pakkausmateriaaleja kuten erikokoiset pahviset muuttolaatikot, kuplamuovia, muovisäkejä, kiristekalvoa ja silkkipaperia hauraiden esineiden suojaamiseen, teippiä sekä paljon muuta.

Tavaroiden pakkaamiseen kannattaa panostaa. Näin omaisuus säilyy hyvässä kunnossa pidemmänkin varastoinnin jälkeen. Tavarat kannattaa pakata oikean kokoisiin muuttolaatikoihin, esimerkiksi laittaa painavimmat tavarat pieniin laatikoihin, jolloin laatikoista ei tule liian raskaita. Yksi muuttolaatikko voi painaa enintään 15–20 kiloa. Myös hyvin suljettujen muuttolaatikoiden varastoiminen ja sujuu kätevimmin, siksi laatikot kannattaa teipata kiinni.

Katso täältä 1-30m2 varastojen edulliset hinnat

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota Yhteyttä