Pelican Self Storagen varastotilat Espoon Kilossa ja Olarissa

Pelican Self Storagen pienvarasto Espoossa on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat saada kaikki tavarasi säilymään samassa paikassa. Varastotilaa riittää vaikkapa kokonaisen yksiön huonekaluja varten. Espoon Kilon ja Olarin varastoon pääsee koodilla joka päivä klo 5:30-24 välisenä aikana tai sopimuksen mukaan. Henkilökunta on paikan päällä arkisin klo 10-18.

Pyydä tarjous

Espoon varastotila on turvallinen ja moderni varasto

Pelican Self Storagessa varmistamme sen, että säilytettävät tavarasi pysyvät turvallisesti lukkojen takana. Varastotilaa suojaa ympärivuorokautinen videovalvonta sekä hälytysjärjestelmä. Voit heittää huolillesi hyvästit, sillä Pelican Self Storage-pienvarastoon eivät ulkopuoliset pääse!

Modernit varastohotellit ovat Espoon hienoimpia ja turvallisimpia varastoja.

Pyydä tarjous

Espoon varastoihin on helppo tulla

Tavaroiden siirtäminen pienvarastoon on vaivatonta millaisella säällä tahansa katoksiemme ansiosta. Jotta saisit Espoon varastotilasta kaiken irti, suosittelemme, että tavarat pakataan tilaa säästävästi pahvisiin muuttolaatikoihin ja muuttolaatikot nimetään, jotta myöhemmin tavarat löytyvät helposti. Voit hyödyntää jokaista vuokraamaasi nurkkausta mielesi mukaan ja varastotilaa riittää jokaisen tarpeen mukaan. Vain varastotilan katto ja seinät ovat rajana!

Varaston vuokraus on mainio vaihtoehto tavaroiden säilytykselle esimerkiksi silloin, kun sinun on jätettävä Espoo taaksesi joksikin aikaa. Kukaan muu ei pääse varastotilaasi, kunhan säilytät Pelican Self Storagen lukkoa ja avainta huolellisesti. Löydät tavarasi myöhemmin helposti, jos varustat pakettisi tarroilla ja merkinnöillä. Suosittelemme myös, että teet itsellesi listan varastotilaan jättämistäsi esineistä. Pelican Self Storage on Espoon modernein ja turvallisin vuokravarasto!

Katso tarkemmat ajo-ohjeet Espoon Kilon varastoon Espoo Kilon varaston tarkemmat yhteystiedot
Katso tarkemmat ajo-ohjeet Espoon Olarin varastoon Espoo Olarin varaston tarkemmat yhteystiedot

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota yhteyttä