Varastotilaa Turussa - Pelican Self Storage

Tarvitsetko varastotilaa Turusta? Pelican Self Storagen löydät Turusta Itäharjusta. Hyvien kulkuyhteyksien päässä olevaan Itäharjun varastoon pääset joka päivä kulkukortilla klo 05.30-24 välisenä aikana. Asiakaspalvelupiste on auki arkisin 10-18 ja viikonloppuisin sovitusti.

Pyydä tarjous

Turvallista varastointia

Tavarasi säilyvät Pelican Self Storagen vuokravarastoissa lämpimissä ja kuivissa tiloissa. Vuokravarastoissa on videovalvonta ja tehokas hälytysjärjestelmä, joten voit jättää tavarat säilytykseen huoletta. Voit myös vakuuttaa tavarasi ja henkilökuntamme auttaa sinua vakuutuksen hankkimisessa.

Pyydä Tarjous

Miten käytän varastotilan tehokkaasti?

Minivarasto kannattaa käyttää mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi. Yleensä kuvitellaan, että varastoon tuotavat tavarat vievät paljon enemmän tilaa kuin oikeasti tarvitaan. Pakkaukseen kannattaa kiinnittää huomiota ja pakata tavarat mahdollisimman tehokkaasti pieneen tilaan. Meiltä löydät myös pakkaustarvikkeet, joilla varaston jokaisen neliömetrin hyödyntäminen onnistuu tehokkaasti.

Muista täyttää varastotila kattoon asti ja käytä pahvisia muuttolaatikoita pinoamiseen. Laita jokaiseen laatikkoon tarralla lista mitä laatikko sisältää, jotta löydät tavarat helpommin. Käytä erikokoisia laatikoita, jolla saat hukkatilan erimuotoisten tavaroiden ympäriltä käyttöön.

Kuplamuovilla suojaat herkästi rikkoutuvat tavarat, jolloin ne mahtuvat päällekkäin ja vievät vähemmän tilaa. Kiristekalvolla saat pakattua erikoisen muotoiset tavarat ja esineet tiukasti nippuun.

Jätä kuitenkin tilaa myös säilytystilan keskelle, jotta pääset varaston takaosassa oleviin tavaroihin helposti käsiksi. Painavimmat ja kestävimmät kannattaa laittaa lattialle ja pinojen alaosaan, jotta tavarapinoista ei tule huteria.

Katso kaikki pakkaustarvikkeet

Mitä tavaroita Turun varastoon voi tuoda?

Varastotilaan voi helposti tuoda kaiken ylimääräisen irtaimiston ja esimerkiksi huonekalut. Kausituotteet, kuten sukset, laskettelulaudat ja hiihtomonot vievät paljon tilaa perheen varastosta. Varastoissa ei saa säilyttää paloherkkiä aineita kuten polttoaineita. Jos tuot esimerkiksi bensiinikäyttöisen ruohonleikkurin varastoon, niin muista tyhjentää polttoainetankki ennen varastointia.

Kerro meille mille tarvitset varastotilaa, niin mietitään yhdessä kuinka suuren tilan tarvitset tavaroillesi.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota yhteyttä