”Hei, yrittäjä: näin varastoit tavarasi mahdollisimman helposti”

Jos oman yrityksen varastointitilat ovat liian pienet tai niitä ei ole, varastoinnin voi hoitaa helposti ja joustavasti Pelicanilla. Toimipisteitä on yhteensä viisitoista ja niissä on kaikkiaan yli 8000 eri kokoista säilytystilaa. Pelican-perheen uusin tulokas sijaitsee Viikissä.

Vuokravarasto sopii hyvin yrittäjille, joilla ei ole varsinaista toimitilaa ja toiminta tapahtuu esimerkiksi kotoa käsin. Pelicanilla on asiakkaina esimerkiksi rakentamista, remontointia ja maahantuontia harjoittavia yrityksiä. Osa yritysasiakkaista käyttää säilytystilaa tehtailta tulevien toimitusten purkamiseen, lähetysten pakkaamiseen ja tuotteiden kokoamiseen.

”Suomessa yritysten osuus Pelicanin toiminnasta on vasta reilu viidennes, mutta Ruotsissa jo noin 30 prosenttia. Britanniassa yritysasiakkaiden osuus on yli 40 prosenttia ja siellä varsinkin verkkokauppa vauhdittaa varastokysyntää”, kertoo Pelicanin maajohtaja Jussi Tolvanen.

Lue Kauppalehden artikkeli 14.4.2018 Verkkokaupan vyöry vaikuttaa: varastohotellien käyttö kasvaa.

Varaston kokoa voi vaihtaa joustavasti tarpeen mukaan eikä tarvitse maksaa turhasta tilasta. Joskus yrittäjä tarvitsee kymmenen neliömetriä, mutta seuraavana kuukautena kenties selvästi vähemmän. Sopimuksen voi myös irtisanoa helposti, mikäli säilytystarve lakkaa. Pelicanissa ei myöskään tarvitse maksaa vuokravakuuksia, joten sekin raha on käytettävissä itse yritystoiminnan pyörittämiseen.

Yrityksille tarjotaan myös lähetysten vastaanottopalvelua, jossa Pelicanin henkilökunta vastaanottaa yritykselle saapuvat paketit ja toimittaa ne vuokravarastoon. Tämä helpottaa yrittäjän arkea, kun ei tarvitse sitoa henkilökuntaa tai aikaa toimitusten vastaanottamiseen varastolla.

Tutuksi tulleiden pienvarastojen lisäksi Pelican Viikissä on paljon autotallimaisia varastoja, joiden eteen pääsee ajamaan omalla autolla. Nämä drive up -varastot ovat erityisen käteviä, jos on tarvetta käydä usein purkamassa ja lastaamassa tavaraa.

Katso tästä mistä löytyy sinua lähin Pelican Self Storage.

Lue suukirurgian yrittäjästä, joka säilyttää Pelicanilla yrityksensä luottamuksellisia papereita.

Lue Helsingin Stockmannilla toimivan kynsistudioyrittäjän Liisa Skurnikin kokemukset varastoinista Pelicanilla.