Helppo käyttää, miellyttävä tulla: yrittäjä suitsuttaa Pelicania

”Hirveän siisti ja hyvä ilmastointi: tänne on miellyttävä tulla.” Tämä oli helsinkiläisen Liisa Skurnikin ensi vaikutelma, kun hän alkoi käyttää varastotilaansa Pelican Self Storagen Herttoniemen-toimipisteessä.

Skurnik omistaa kynsistudion, joka toimii Helsingin keskustan Stockmannilla. Nail Care Lis oy –yritys tarjoaa manikyyri- ja pedikyyripalveluja, muun muassa rakennekynsiä, geelilakkauksia ja manikyyrejä eli käsihoitoja.

Työssä käytettävät materiaalit pölyävät ja niissä on voimakas tuoksu, joten tiloissa käytetään ilmanpuhdistajia. Koska niitä ei ole käytännöllistä varastoida kotona, Skurnik päätti ottaa käyttöön Pelicanin pienvaraston. Hän säilöö varastossa myös erilaista messutavaraa, kuten roll upeja eli kannettavia kuvatelineitä ja manikyyripöytiä.

”Soittelimme mieheni kanssa eri firmoihin, ja Pelicanilta tuli heti hieno vastaanotto, he ottivat aktiivisesti meidän yrityksemme hoitoonsa”, Skurnik kertoo.

Skurnik kehuu Pelicanin käyttökokemuksen helppoutta.

”Jos vaikka sataa, autolla pääsee sisään asti, ja siellä odottavat kaikki välineet, nokkakärryt ja muut tarvittavat. Tulla ja mennä saa vapaasti, eikä tarvitse erikseen soitella.”

Skurnikin Vuosaaren-kodissa on tulossa maaliskuussa 6-7 viikon mittainen remontti. Kodin irtaimiston osalta Skurnikilla on jo nyt valmis suunnitelma.

”Se on ehdottomasti Pelican.”

Tutustu Pelican Self Storagen yrityksille tarjoamiin ratkaisuihin.