HIFK luottaa Pelicanin varastoihin – ”Erinomaisen joustava palvelu”

Sänkyjä, sohvia, kirjahyllyjä, pöytiä, lipastoja ja muita huonekaluja. Kaikkea tätä löytyy HIFK:n jääkiekkojoukkueen varastotilasta Pelican Self Storagen Vallilan-toimipisteessä.

Mutta mihin Liiga-joukkue tarvitsee pienvarastoa ja sen säilytystiloja?

”Omistamme ja vuokraamme monia asuntoja ulkomaalaisia ja pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevia suomalaispelaajiamme varten”, Mika ”Kölli” Kortelainen, HIFK:n myyntipäällikkö kertoo. Kortelainen oli pelaajana HIFK:n seuraikoni ja joukkueensa kapteeni, jonka pelipaita riippuu Nordenskiöldinkadun jäähallin katossa.

Myyntipäällikkö Kölli Kortelainen hoitaa seuran tarpeiden mukaan sopimusasiat, eikä hänellä ole ollut syytä harkita muita kumppaneita.

”Pelican on erinomaisen joustava palvelu. Homma toimii, sen takia me tätä käytämme”, Kortelainen summaa.

”Varaston käyttäminen ei ole aikaan sidottu, vaan tänne pääsee, milloin haluaa. Kamoja on helppo roudata, kun isolla pakettiautolla voi ajaa suoraan sisään, ja kärryt, kuljetuskamppeet ja hissit ovat heti siinä edessä. Täältä saa kaiken pahvilaatikoita myöten”, Kortelainen luettelee.

Jotkin HIFK:n kämpistä ovat valmiiksi kalustettuja, jotkin tyhjiä. Kun asuntoja joutuu välillä tyhjentämään, huonekalut tuodaan ensin Pelicaniin, josta ne aikanaan viedään uuteen asuntoon. Välillä kalustettuun asuntoon täytyy hankkia lisää kalusteita, jotka sitten asunnosta luovuttaessa säilötään Pelicanin tiloihin.

”Kun sänky on pelaajalle liian pieni, ostamme tilalle uuden ja tuomme vanhan Pelicanin varastoon”, huoltaja Mika ”Snadi” Pikkumaa kertoo esimerkin.

Pikkumaa on tehnyt huoltajan hommia HIFK:lla jo parisen kymmentä vuotta. Hän käy Pelicanin säilytystiloissa Vallilassa tarpeiden mukaan, joskus parikin kertaa viikossa, joskus kerran parissa kuukaudessa. Kovin trafiikki on luonnollisesti ennen Liiga-kauden alkua.

HIFK on käyttänyt Pelican Self Storagen palveluksia noin viisi vuotta. Sekä Kortelainen että Pikkumaa ovat tyytyväisiä Pelicanin joustavuuteen ja asiakaspalveluun. 
Joustavuudesta kertoo esimerkiksi se, että kun HIFK tarvitsi joskus tilapäisesti ison varastonsa lisäksi pienemmän säilytystilan, se järjestyi käyttöön saman tien.

 Asiakaspalvelukin saa Pikkumaalta kehuja.
”Jos on asiaa, Pelicanilta soitetaan tai lähetetään sähköpostia välittömästi”, Pikkumaa sanoo.

Huolellisuutta ja nöyryyttä

Vaikka haastattelun aiheena ei olekaan jääkiekko, HIFK-legenda Kortelaiselta on pakko kysyä lopuksi, miten Ifkin nihkeästi alkanut liigakausi lähtisi uuteen lentoon.

”Sapluuna on hyvin yksinkertainen: kotona jatketaan samaan malliin, ja vieraspeleistä voitetaan puolet. Se riittää.”

Ja miten tähän päästään?

”Tarvitaan lisää huolellisuutta ja nöyryyttä”, Kortelainen sanoo. 

Samaan kaavaan uskoo myös Pelican Self Storage.

Tutustu Pelican Self Storagen yrityksille tarjoamiin ratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!