Kauppalehti: Pienvarastot vahvassa nousussa

Pienvarastojen kasvulukuihin pääsee vain harva toimiala, kertoo perjantain Kauppalehti. Lehden mukaan pienvarastoala tuplaa itsensä viiden vuoden välein.

Pelican Self Storagen maajohtaja ja Pienvarastoyhdistyksen puheenjohtaja Jussi Tolvanen kertoo artikkelissa, että uusia varastoja perustetaan lisää kasvaviin kaupunginosiin. Eurooppalaisittain ahtaat asunnot vaivaavat suomalaisia maamme kasvukeskuksissa, ja pienten lasten vanhemmista kaksi kolmannesta sanoo, että kodissa on liian vähän tilaa tavaroille. Pienvarastoyhdistyksen teettämän tutkimuksen mukaan puolet suomalaisista kokee elävänsä ahtaasti liiallisen tavaramäärän takia.

”Ihmiset haluavat elää väljemmin, ja yhä useampi haluaa löytää tavaroilleen säilytyspaikan kodin ulkopuolelta”, Tolvanen sanoo. Erilliset säilytystilat tarjoavat ratkaisun, kun tavaramäärä kasvaa ja neliöt pienenevät.

Säilytystilojen pitkäaikainen käyttö muutto- ja remonttitarpeiden lisäksi on Suomessa entistä normaalimpaa, Tolvanen sanoo Kauppalehden jutussa. Ruotsissa vuokravarastojen käyttö on Suomeen verrattuna liki kaksinkertaista ja USA:ssa miltei 40-kertaista.

Tutustu Pelican Self Storagen yrityksille tarjoamiin ratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!

Kauppalehden juttu