Kevään 2018 sisustustrendit – Katso, mitkä värit ja materiaalit ovat nyt in!

Tämän kevään sisustrendi on omaleimaisuus. Kodin halutaan kuvastavan entistä vahvemmin asukkaidensa persoonia. Aikaisemmin vallinnut harmonisen sisustuksen linja väistyy, kun uusien huonekalujen rinnalle tuodaan entistä enemmän vintage- ja kierrätyskalusteita. Värisävyt tummennevat ja monipuolistuvat.

Värit

- Vihreä. Erilaiset tumman vihreän sävyt jatkavat myös kevätkaudella. Rinnalle tulevat myös raikkaammat ja reippaammat vihreän sävyt, kuten pistaasi ja omenanvihreä. Vihreän sävyjä ammennetaan myös tropiikista.

- Punainen. Punaisen eri sävyt, syvästä tummanpunaisesta pinkkiin. Eri punaisen sävyjä sekoitetaan myös keskenään mielenkiintoisten kokonaisuuksien aikaansaamiseksi ja punaista voi lisätä sisustukseen myös pieninä ripauksina, jos isot pinnat hirvittävät.

Tutustu Pelican Self Storagen säilytysratkaisuihin.

- Ruskea ja beige. Pitkään jatkunut harmaan valtakausi on taittumassa beigen ja greigen noustessa harmaan rinnalle. Myös tumma ruskea on tulossa kovaa vauhtia.

- Sininen. Sininen tulee tänä keväänä kirkkaampana kuin aikoihin. Murretut siniharmaat jäävät taka-alalle, kun 90-luvun lasiastioista tuttu koboltinsininen nostaa päätään.

- Musta. Musta pitää pintansa jatkossakin. Musta-valkoiset kodit ovat olleet jo muutaman vuoden tuttu näky ja näin tulee olemaan jatkossakin. Tänä keväänsä mustan rinnalle nostetaan myös harkitusti muista kevään trendivärejä.

Lue tästä helpot vinkit myyntistailauksen tekemiseen

Materiaalit ja kuosit

Materiaaleissa näkyy klassinen eleganssi ja hienostuneisuus sekä aikaisempaa voimakkaammat ja dramaattisemmat kuvioinnit.

- Sametti. Pehmeä sametti on trendikäs materiaali niin sohvissa kuin koristetyynyissäkin. Sametilla voi päällystää tulevalla kaudella lähes kaikkea: sohvia, tyynyjä, raheja, nojatuoleja…
- Puu. Eikä missään nimessä vain vaalea puu, vaan esiin nousee vahvemmin tummat puunsävyt kuten tiikki ja pähkinäpuu. Erisävyisiä puukalusteita ei pelätä sekoittaa vaan niistä rakennetaan persoonallisia yhdistelmiä omaan kotiin.

- Nahka. Erityisesti ruskea nahka. Aiemmin vallalla ollut nuden sävyinen vaalea nahka ei ole enää se ainoa nahan sävy, jota sisustuskansa himoitsee, vaan rinnalle nousevat punertavatkin tummemmat ruskeat nahat.
- Voimakkaat kukka-, eläin- ja kasvikuosit tapeteissa ja tekstiileissä.
- Kromi. Metalleista kromi on vahvin nousija. Metalleja sekoitetaankin nyt ennakkoluulottomasti keskenään, ja samaan asetelmaan voi laittaa niin kullan, kromin kuin kuparinkin sävyjä.
- Keramiikka. Rouheana ja sileänä. Kirpputoreilta löydettyjä käsintehtyjä keramiikka-astioita sekoitellaan kattauksissa tehdasvalmisteisiin astioihin.

Vihersisustaminen

Vihersisustaminen on ollut jo useamman vuoden ajan hyvin voimakas trendi ja jatkuu edelleen. Kasveista nousussa ovat nyt kuviolehtiset viherkasvit kuten kirjovehka ja enkelinsiipi sekä punertavalehtiset kasvit.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!