Pelicanin upouusi varastotila Viikissä hyödyntää älykästä aurinkosähköä

Vastuullisuus ja ympäristötietoisuus ovat kirjattu monen yrityksen arvoihin. Säilytystilaratkaisuja tarjoava Pelican Self Storage haluaa kertoa arvopohjastaan myös ihan käytännön tasolla. Maaliskuussa avautuvan Pelican Viikin katolle tulee älykäs aurinkosähköjärjestelmä, joka vähentää verkosta ostettavan sähkön määrää ja tuottaa puhdasta energiaa ilman hiilidioksidipäästöjä.

Pelican Viikin älykkään aurinkosähköjärjestelmän toimittaa Solnet Green Energy Oy. Solnet pyrkii minimoimaan hiilijalanjälkeä hyödyntäen modernia jakeluketjua ja kumppanuuksia. Solnet toimii myös yhteistyössä Suomen johtavien aurinkoenergiakonsulttien ja -asentajien kanssa laadun takaamiseksi.

Energiatuotannon trendi on muuttumassa entistä hajautetumpaan suuntaan. Energiaa tuotetaan ja käytetään paikallisesti. Parin viime vuoden aikana myös yritykset ovat ottaneet käyttöön omia aurinkovoimaloita, kertoo Solnetin toimitusjohtaja Kaj Kangasmäki.

Pelican Viikin moderni ja uutta teknologiaa hyödyntävä aurinkovoimala tuottaa noin 13-14 prosenttia kiinteistön koko sähkönkulutuksesta. Yli 700 säilytystilan lisäksi sähköä tarvitaan muun muassa valaistukseen, ilmanvaihtoon, hisseihin, oviin, portteihin, toimistotekniikkaan, myymälään ja valvontaan, kertoo Pelicanin maajohtaja Jussi Tolvanen.

Haluatko muuttaa luontoa säästäen? Lue kuusi helppoa vinkkiä!

Pelican Viikki avautuu maaliskuun aikana

Pelican Viikki avataan maaliskuussa 2018 Lahdentien varteen, Pihlajiston ja Viikin liittymään, osoitteeseen Pihlajistonkuja 4. Pelican Viikissä on tarjolla eri kokoisia tiloja yhdestä neliöstä aina 30 neliöön. Tutuksi tulleiden pienvarastojen lisäksi Pelican Viikissä on paljon autotallimaisia varastoja, joiden eteen pääsee ajamaan omalla autolla. Nämä drive up -varastot ovat erityisen käteviä, jos on tarvetta käydä usein purkamassa ja lastaamassa tavaraa. Pelican Viikin lastausalue on katettu, mikä tekee kuorman purkamisesta ja lastaamisesta miellyttävää.

Pelicanin ystävällinen henkilökunta palvelee Viikissä arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15. Myymälästä saa edullisesti myös kaikki tavaroiden pakkaamiseen ja suojaamiseen tarvittavat tarvikkeet. Tiedustele tai varaa ennakkoon jo nyt. Soita 0207 007 750 tai lähetä sähköpostia viikki [at] tilaakaikelle [dot] fi. Nyt ennakkovaraajalle 30 prosentin alennus ensimmäisen kuuden kuukauden vuokrasta.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!
Katso tästä mistä löytyy sinua lähin Pelican Self Storage.