Pieni varasto, isot hyödyt: 6 erilaista pikkutavaraa, jotka kannattaa varastoida

Usein ajatellaan, että pienvarastot ovat vain kodin muuttoja ja isojen huonekalujen väliaikaista säilyttämistä varten. Voit kuitenkin lisätä merkittävästi kotisi tai toimistosi viihtyisyyttä ja käytettävyyttä tuomalla pienempiä tavaroita Pelicaniin säilytettäväksi silloin kun sinulla ei ole juuri sillä hetkellä niille käyttötarvetta.

1. Kausittain käytettävät vaatteet: Saat helposti lisätilaa kodin kaappeihin ja laatikoihin tuomalla kausittain käytettävät vaatteet Pelicanin varastoon. Toppatakeille on harvemmin käyttöä kesällä ja hellevaatteille talvella.

2. Juhla- ja sesonkitarvikkeet: Pidä vaikkapa joulukuusenkoristeet ehjinä ja hyvässä järjestyksessä varastossamme ja nouda ne käyttöösi joulun kynnyksellä.

3. Lisäastiat: Ylimääräisille astioille on useimmiten tarvetta vain isojen perhetapahtumien ja illanviettojen yhteydessä. Muulloin ne vievät turhaan tilaa arkikäytössä olevilta tavaroilta.

4. Pienet kodinkoneet: Jos käytät esimeriksi tehosekoitinta ja muita pienkodinkoneita vain muutaman kerran vuodessa, niin ne kannattaa siirtää muiden tavaroiden tieltä pienvarastoon.

5. Harrastusvälineet: Polkupyörät, kalastustarvikkeet, retkeilyvarusteet ja muut kesäkauden harrastusvälineet on hyvä tuoda talveksi varastoon.

6. Toimistotarvikkeet: Pieni varastoyksikkö on edullinen ja käytännöllinen toimiston ylimääräisten tarvikkeiden säilyttämistä varten.

Tutustu Pelican Self Storagen säilytysratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!