Pienkustantaja kiittää: kirjavarastoa on helppo säilyttää Pelicanissa

Helsinkiläisen Seppo Palmisen Palminen.com oy:n bisnes on suoraviivainen: hänen yrityksensä kustantaa Palmisen itse kirjoittamia kirjoja. Kirjoilleen Palminen on löytänyt joustavan säilytystilan Pelican Self Storagelta.

Palminen julkaisee kirjan vuodessa. Golfista on syntynyt viisi kirjaa, Stadin slangista yksi. Varastotilaan tulee kerralla yksi tai kaksi kuormalavallista kirjoja.

Palminen on hyödyntänyt Pelicanin säilytyspalvelujen joustavuutta. Hän on käyttänyt Pelicania 5-6 kertaa kolmessa eri toimipisteessä. Viiskulmassa, Punavuoren ja Ullanlinnan rajamaastossa asuva stadilaisyrittäjä käyttää nykyään Vallilan varastotilaa .

”Kun kirjakasa hupenee sen verran, että ne mahtuvat kotiin, luovun varastosta”, Palminen kertoo.

”Tällainen palvelu sopii minulle. Pienkustantaja kiittää!” Palminen sanoo.

”Ensinnäkin tämä on erittäin näppärä palvelu. Kaikki toimii paikan päällä, on pumppukärryjä ja tavallisia kärryjä. Kun tulen autolla varastolle, sen kun peruutan, lava hissiin, tavarat varastoon ja ovet kiinni”, Palminen tiivistää koko prosessin.

”Paikka on myös erittäin siisti, pölyhiukkanen täällä hakee toistaan. En ole koskaan nähnyt tätä epäsiistinä. Tilat ovat valoisat, ja käytävät ovat tarpeeksi leveät, että ei tarvitse kärryjen kanssa miettiä, mahtuvatko ne vai eivätkö mahdu kulkemaan”, Palminen jatkaa.

Henkilökuntaa Palminen kehuu erityisesti.

”Kun henkilökuntaa joskus harvoin tarvitsee, heillä on hyvin avulias, nuorekas ja paneutuva fiilis asiakkaisiinsa. Antaisin korkeat suorituspisteet.”

Palmisella on kokemusta myös Pelicanin säilytyspalvelujen joustavuudesta. Sitä tarvitaan kustannusalalla, sillä kirjan saamasta näkyvyydestä ja myyntivauhdista riippuen varastointi jatkuu joko lyhyemmän tai pidemmän ajan. Hänellä oli aiemmin Pelicanin säilytystilat käytössään Lauttasaaressa, jossa tuli yhtäkkiä tilanne, että tilaa tarvittiinkin kymmenen neliömetriä lisää.
”Se oli ilmoitusluonteinen asia: kun kerroin tilanteesta, sain heti tiedon, että seuraavan nurkan takana on sopiva tila, laita vain lukkosi siihen. Siinä oli tyyliä.”

Tutustu Pelican Self Storagen yrityksille tarjoamiin ratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!