”Poikkeuksellisen hyvää” – Pelicanin asiakaspalvelu saa kiitosta

Papua Merchandisingin toimitusjohtaja Olli Vaaranen nostaa yhden asian muiden edelle, kun hän kuvailee kokemuksiaan Pelican Self Storagen varastotilaa käyttävänä asiakkaana.

”Palvelu on poikkeuksellisen hyvää – sellaista jota nykypäivänä harvoin kohtaa”, Vaaranen sanoo. Hän kiittelee myös Pelicanin henkilökunnan aktiivisuutta juuri Papuan palvelujen kehittämisessä.

Papua on käyttänyt Pelican Self Storagen varastotilaa Ala-Tikkurilan toimipisteessä vuodesta 2013 lähtien. Papua Merchandising Oy on myynninedistämisorganisaatio, joka toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa ja erilaisten tapahtumien yhteydessä. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen muun muassa esillelaitto- ja hyllytyspalveluita, kampanja- ja sesonkitoteutuksia sekä tuote-esittelyitä.

Papuan toimitusjohtaja Olli Vaaranen pitää oman firmansa kannalta erinomaisena sitä, että Pelican Self Storage on suunniteltu pienimuotoiseen varastointiin, jolloin tiloissa on erittäin helppoa sekä työskennellä että liikutella tavaroita. Myös toimipisteen siisteys ja kunto samoin kuin tavaroiden kuljettamiseen vapaasti käytössä olevat apuvälineet saavat häneltä kiitosta.

Papua käyttää Pelicanin vuokravarastoja erityisesti myymälämarkkkinointimateriaalien ja promomateriaalien säilytykseen. Erilaisia materiaaleja myös yhdistellään Pelicanin tiloissa.

Pelicanin henkilökunta ottaa lisäksi Papuan saapuvat toimitukset vastaan ja siirtää ne suoraan varastotiloihin. Vastaanotetusta lähetyksestä lähetetään heti viesti Papualle. Näin Papuan työntekijöiden ei tarvitse haaskata aikaansa varastolla päivystämiseen.

Alussa Papualla oli käytössään yksi 16 neliömetrin varastotila. Toiminnan laajennuttua heillä on nykyään neljä varastotilaa ja yhteensä 67 neliömetriä. Tulevaisuudessa myös useiden Pelicanin toimipisteiden käyttö voi tulla ajankohtaiseksi turhien ajokilometrien vähentämiseksi.

”Voin henkilökohtaisesti ja koko porukkani puolesta ehdottomasti suositella Pelican Self Storagea yrityksille, jotka tarvitsevat pienehköjä, joustavasti toimivia varastotiloja”, Vaaranen tiivistää.

Tutustu Pelican Self Storagen yrityksille tarjoamiin ratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!