Tarvitsetko apua tavara- tai säilytyspulmiin? Anna Pelicanin ja ammattijärjestäjä Lauran auttaa!

Pelican Self Storage ja ammattijärjestäjä Laura Holmström ovat yhdistäneet voimansa ja tarjoavat nyt kokonaisvaltaista palvelua kodin tavara- ja säilytyspulmiin. Pelicanin ja ammattijärjestäjän yhteistyön ytimessä on välittäminen.

Molemmilla tahoilla on aito halua auttaa ja tarjota palvelua, jolla saat kotisi järjestykseen. Ihmiseltä ihmiselle. Kuvassa keskellä nauraa Laura, oikealla puolella hymyilee Pelican Vallilan kohdepäällikkö Eveliina Ihme ja vasemmalla iloon yhtyy Pelican Herttoniemen kohdepäällikkö Taru Rauhala.

Äkillisten elämänmuutosten yhteydessä voi tulla tilanteita, jossa saattaa tehdä hätiköityjä päätöksiä tai ratkaisujen löytäminen olemassa olevaan ongelmaan tuntuu lähes mahdottomalta. Tai joskus elämä voi lipua hiljalleen hallitsemattomaan tilaan, jossa tavaroilla ei ole omia loogisia paikkoja. Arki voi tuntua työläältä ja turhauttavalta.

Tarpeettomista tavaroista luopuminen voi olla joskus yllättävänkin vaikeaa. Tavaroihin liittyy usein paljon tunteita, eikä sitä tarvitse hävetä. Tavaroihin liittyy muistoja ja elettyä elämää. Se on ihan normaalia.

Ammattijärjestäjä auttaa luopumisprosessissa ja on päätöksenteon tukena. Varastointi tarjoaa mahdollisuuden luopumisen vaiheistukseen. Niin pelicanilaiset kuin Laurakin haluavat välittää viestiä, että kaikki järjestyy. Ei hätää eikä kaikesta tarvitse selviytyä yksin.

Nykyihmisen elämä on usein kiireistä. Ammattijärjestäjä kannattaa kutsua paikalle, kun olet saanut tarpeeksesi kodin tavarapaljoudesta ja haluat nopeita tuloksia. Joskus tavarakaaoksen kesyttäminen voi tuntua jo ajatuksena vaikealta, käytännön toteutuksesta puhumattakaan. Tai löydät kyllä virtaa ja voimaa aloittamiseen, mutta projekti jää aina puolitiehen.

Ulkopuolinen auttaa sinua näkemään tilasi ja tavarasi uusin silmin. Homma tulee aloitettua ja tuloksia syntyy. Yhdessä tekeminen on aina hauskempaa. Kun kodin tavaraongelmat ovat hoidettu kerralla kuntoon, niin kodin järjestyksen ylläpitäminen on jatkossa helpompaa.

Ammattijärjestäjän ja asiakkaan yhdessä toteuttama raivaaminen kotona on siivousta tehokkaampaa. Ammattijärjestäjän avulla asiakas kykenee luopumaan kaikesta tarpeettomasta ja luomaan arkea palvelevan järjestyksen pysyvästi.

Laura Holmström on helsinkiläinen koulutettu ammattijärjestäjä ja kahden pikkupojan äiti. Hänellä on pitkä työkokemus asiakaspalvelusta ja ihmisläheisestä työstä. Laura on kohdannut elämässään paljon menetyksiä ja hankalia vaiheita. Omien elämänkokemustensa pohjalta Lauran kyky kuunnella ja ymmärtää myös asiakkaiden eri tilanteita on vahvistunut entisestään.

Klikkaa tästä ammattijärjestäjä Laura Holmströmin sivuille ja tutustu palveluihin.

Listasimme esimerkkejä elämäntilanteista ja tarpeista, joissa ammattijärjestäjä ja vuokravarastointi voivat helpottaa elämääsi:

- Muutto uuteen asuntoon. Elämän varrella kertyy helposti paljon tavaraa ja paperikasoja. Itselle tarpeettomaksi käyneitä tavaroita ei kannata muuttaa asunnosta toiseen.
- Putkiremontti. Tavarat on helpompi varastoida kuin suojata remontin ajaksi. Samalla kannattaa myös käydä kotiin kertyneet tavarat tarkalla silmällä läpi.
- Avioero. Avioeroon liittyy paljon tunteita, joiden keskellä on vaikea hahmottaa, mitä haluaa säilyttää ja mitä aidosti tarvitsee jatkossa. Vaikka tulisi sellainen tunne, että haluaisi jättää kaiken taakseen ja aloittaa täysin puhtaalta pöydältä, niin voi olla järkevää ottaa pieni aikalisä, varastoida tavarat hetkeksi ja miettiä tunnetilojen laannuttua mitä haluaa pitää ja mistä hankkiutua eroon.
- Läheisen kuolema. Ammattijärjestäjä voi auttaa tavaroiden ja tunteiden käsittelyssä. Osan tavaroista voi myös varastoida, jos luopuminen ei tunnu hyvältä tai on epäselvää, mitä jäämistölle haluaa tehdä.
- Kotikaaos. Tavaraa on liikaa, ja niille ei tahdo löytyä loogisia paikkoja. Arki koostuu jatkuvasta tavaroiden etsimisestä, aiheuttaa tuskastumista ja ehkä suukopuakin perheen kesken.
- Alati sotkuiset lastenhuoneet. Ammattijärjestäjä voi auttaa lapsia ja nuoria järjestämään omat huoneensa niin, että tarvittavat tavarat ovat hyvin saatavilla ja huoneiden kunnossapito ja siivous on helpompaa myös jatkossa. Joskus ulkopuolisen apu ja vinkit uppoavat paremmin kuin vanhempien kehotukset.
- Kodin juhlat. Ammattijärjestäjä voi auttaa selkeyttämään kodin edukseen. Ylimääräiset tavarat voi varastoida ja vapauttaa näin tilaa juhlavieraille ja ylimääräisille istuimille tms.
- Ahdas koti. Jos toiveissasi on selkeä, toimiva ja avara koti ja nykytilanne on täysin päinvastainen, niin tilanteeseen löytyy ratkaisu ammattilaisten avulla.
- Ei mitään päällepantavaa. Vaatekaappisi ja vaatehuoneesi pursuaa tavaraa, mutta sinulla ei ole mitään päällepantavaa? Aikaa kuluu penkomiseen ja siltikään et tahdo löytää sitä mitä etsit. Topit ja villapaidat ovat kietoutuneina toisiinsa. Talvitakki osuu käteen ensimmäisenä kesällä ja helletoppi paukkupakkasilla.

Ota yhteyttä Pelicaniin ja anna asiakaspalvelijoiden auttaa sinua ja tarjota sinulle tilannettasi parhaiten palvelevaa apua. Tukenasi ovat ammattilaiset, jotka tukevat sinua muutosten keskellä ja ohjaavat yhteistyössä kanssasi löytämään sinulle sopivimman palvelupaketin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!