Tiesitkö nämä? Tällainen on trendikäs koti vuonna 2018

Tutustu sisustustrendeihin ja poimi trendien joukosta itsellesi mieluisimmat. Kokosimme sisustuksen päätrendit, jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaa trendien etsimiseen.

Seuraavia asioita on trendikkäässä kodissa 2018:

1. Värit

Mustavalkoisuuden aikakausi on ohi. Pantonen vuoden 2018 väri on violetti. Paljon käytetään myös poltettua oranssia, erilaisia punaisen sävyjä sekä petrolinsinistä. Myös ruskean, nuden, harmaan ja maitokahvin sävyjä suositaan.

2. Kotikylpylät

Elle Decor ennustaa, että tänä vuonna kotikylpylöistä haetaan luksusta vähän samaan tapaan kuin lomamatkoista.

3. Metallinhohto

Metallinhohtoa tulee teräksestä, messingistä, punakullasta tai kullasta. Metalleja nähdään niin sohvapöydissä, lampuissa, seinätapeteissa kuin kynttilänjaloissakin.

4. Betonilattiat ja näyttävät katot

Betonilattiat kasvattavat suosiotaan, erikoisesti on nousussa mosaiikkibetonista tehty lattia. Maailmalla moni nostaa katseensa myös kattoon. Kattoihin halutaan näyttävyyttä siinä kuin tapetteihinkin.

5. Taulut ja koristeelliset huonekasvit

Suuret taulut seinillä ja kuviolliset huonekasvit ovat yksityiskohtia, joiden haku Pinterissä on Elle Decorin mukaan kasvanut huimasti. Se kertoo siitä, että puhutaan tulevasta trendistä.

6. Suuret elementit

Suuret taideteokset, lattiapeilit ja keskusmatot korostavat huoneen korkeutta ja leveyttä. Ne saavat pienenkin huoneen näyttämään suuremmalta.

Vinkkejä:

Kauniisti remontoidun ja sisustetun kodin yksityiskohdat tulevat parhaiten esiin, kun koti ei ole liian täynnä tavaraa. Siirrä harvemmin tarvittavat tavarat varastoon, mistä voit noutaa niitä esimerkiksi vuodenaikojen tai sesonkien mukaan.

Pelican Self Storagen varastoa voit käyttää kotisi jatkeena. Voit vierailla varastolla aina, kun haluat. Klikkaa tästä Pelicanin koko-oppaaseen! On yllättävää kuinka paljon tavaroita voi varastoida muutaman neliön varastotilaan.

Varasto antaa sinulle mahdollisuuden myös sisustuksen kierrättämiseen. Vaikka mustavalkoisuuden sanotaan olevan nyt menossa pois muodista, se luultavasti tekee paluun viimeistään kahden vuoden kuluttua. Katso tästä mistä löytyy sinua lähin Pelican Self Storage.

Lue tästä helpot vinkit myyntistailauksen tekemiseen

Lähteenä mm: elledecor.com, Marjon matkassa -blogi, popsugar.com