”Turvallinen, joustava, toimii!” Ollilla ja Annella on vuosikausien kokemus Pelicanista

Anne ja Olli ovat olleet Pelican Herttoniemen asiakkaita yhtäjaksoisesti jo vuodesta 2014. Kaikki alkoi siitä, kun Annen lapsuudenkoti pistettiin myyntiin ja asunto piti tyhjentää nopeasti.

Anne ja Olli kävivät katsomassa muutamaa eri varastotilaa. Kun he tutustuivat Pelican Herttoniemeen, valinta oli selvä. Pelican veti pisimmän korren siisteyden ja turvallisuuden ansiosta. Anne kokee, että hän uskaltaa hyvin vierailla varastolla itsekseenkin vaikka ilta-aikaan, eikä ole mitään tarvetta pelätä. Lapsuudenkodin tavarat tuotiin varastoon, ja näin pariskunnalla oli yksi huoli vähemmän.

Annen ja Ollin elämä on hektistä. Viime vuosina he ovat muuttaneet useamman kerran ja vielä ennättäneet rakennuttaa omakotitalonkin. He ovat myös muuttaneet tyttären ulkomaille opiskelemaan. Nopeasti vaihtuvissa tilanteissa vuokravarasto on helpottanut elämää. Varastotilan tarve on muuttunut useaan kertaan vuosien varrella. Sopivan kokoinen tila on aina löytynyt ammattitaitoisen henkilökunnan avulla. Pariskunta kiitteleekin vuolaasti Pelicanin henkilökunnan ammattitaitoa ja palvelualttiutta.

Huonekalujen lisäksi Anne ja Olli säilyttävät Pelicanissa muun muassa tilaa vieviä talvivaatteita ja urheiluvälineitä. Vaatteet roikkuvat rekeissä pukupusseissa ja sesongin vaihtuessa ne saa otettua sieltä helposti käyttöön.

Katso tästä mistä löytyy sinua lähin Pelican Self Storage.

Annella on oma yritys. Hän toimii suukirurgina ja hammaslääkärinä. Yritystoiminnan myötä Annella on paljon säilytettäviä asiakirjoja ja mappeja, jotka tulee säilyttää asianmukaisesti. Pelicanilla paperit ovat turvassa eikä ole pelkoa, että ne vahingoittuisivat tai joutuisivat vääriin käsiin. Pelicanin aukioloajat ovat myös sopivat. Jos on tarvetta käväistä varastolla vaikka myöhään illalla, niin se onnistuu hyvin.

Olli on viettänyt työurallaan paljon aikaa ulkomailla eri paikoissa. Hän on havainnut, että kannattaa aina säästää kaikki dokumentit, sopimukset ja tositteet. Koskaan ei tiedä mitä tulee tarvitsemaan. Jälkikäteen voi olla vaikea tai suorastaan mahdotonta saada jotain tarvitsemaansa paperia, koska eri maiden käytännöt asiakirjojen tallettamisen suhteen ovat hyvin kirjavia. Ollin paperit ovat järjestyksessä Pelicanilla.

”Jos tarvitsette varaston, jossa tavarat ovat turvassa, niin kannattaa valita Pelican. Varastolla voi käydä joustavasti oman tarpeen mukaan, mutta ei ole mitään tarvetta käydä tarkistamassa ovatko tavarat tallessa tai kunnossa. Vuosikausien omakohtaisella kokemuksella voimme sanoa, että siihen ei ole mitään tarvetta. Pelicanin pakkaustarvikkeet ovat myös markkinoiden parhaat. Suosittelemme!”

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!