Edut Pelicanilla

Korkealaatuinen varastotila

Varastotilan pitää olla puhdas ja miellyttävä käyttää. Siksi tarjoamme vain laadukkaita varastotiloja. Huolehdimme jatkuvasti, että varastotilamme pysyvät korkealaatuisina.

Lämpötilan säätely

Kosteus aiheuttaa hometta ja sienikasvustoja, jos tavaroita ei säilytetä kuivassa ja lämpimässä tilassa. Tästä syystä suurin osa Pelicanin varastotiloista on lämpimiä, ja tavarasi säilyvät hyväkuntoisina varastoinnin aikana.

Turvallisuus

Meille on tärkeää, että tavarasi ovat meillä turvassa. Tästä syystä kaikissa toimipisteissämme on tallentava kameravalvonta ja varastotiloihin pääsee vain omalla henkilökohtaisella kulkukoodilla. Vain sinulla on pääsy omaan varastoosi.

Henkilökohtainen palvelu

Haluatko kysyä varastokoosta tai kuinka varastointi toimii? Me olemme täällä auttamassa sinua löytämään juuri sinun tarpeitasi vastaavan ratkaisun.

Ilmainen traileri

Jos sinulla on peräkoukku, meiltä saat katetun trailerin ilmaiseksi käyttöösi. Sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä sinua lähimpänä olevaan toimipisteeseen.

Ilmainen pysäköinti

Asiakkaamme voivat pysäköidä toimipisteillämme ilmaiseksi käydessään varastolla.

Muuttopalvelu

Yhteistyökumppanimme Muuttohaukat ovat muuttamisen ammattilaisia. Heidän avullaan muuttosi onnistuu helposti ja vaivattomasti. Muuttohaukat tarjoavat Pelicanin asiakkaille jopa 20% alennuksen muutostasi.


Etuja yrityksille

Tavaroiden vastaanotto

Voimme tehdä sopimuksen jolla vastaanotamme lähetyksesi puolestasi. Kysy lisää lähimmältä toimipisteeltä.

Lyhyt irtisanomisaika

Yritysasiakkaana et ole joudu sitoutumaan pitkään vuokrasopimukseen. Riippumatta varastosi koosta voit päättää sopimuksesi kuun loppuun, kunhan ilmoitat meille siitä kuun 15. päivään mennessä.

Kierrätys

Kertyykö varastoosi kierrätettävää pahvi- ja pakkausmateriaalia? Osalla toimipisteistämme on pahvinkeräyspiste, jolloin sinun ei tarvitse kuljettaa pahveja muualle. Soita meille 0207 007 700, niin kerromme lisää.

Lastausalue

Kaikilla toimipisteillämme on tilavat lastausalueet, jotta sinun on helppo purkaa ja lastata tavaroitasi.

Ilmaiset kärryt

Vietkö painavia tavaroita varastoosi? Voit lainata toimipisteeltämme kärryjä tavaroiden siirtämiseen.