Lähetysten vastaanotto pelastaa yrittäjän päivän

Jalator Oy:n Jani Eerikäinen pakkaa autoa uutta työpäivää varten. Hän on saapunut Pelicanin vuokravarastolle Helsingin Konalaan matkalla asiakkaan luokse. Varastolla onkin helppo piipahtaa, sillä Konala sijaitsee keskeisellä paikalla molempien kehäteiden ja isojen valtateiden läheisyydessä.

”Suurin osa asiakkaistamme on pääkaupunkiseudulla. Tästä ajetaan käytännössä joka päivä ohi”, Eerikäinen kertoo työn lomassa.

Meillä on varastolle omat ovet. Tavaran tuominen ja vieminen on helppoa, kun pääsemme autolla ovelle asti.

Jalator Oy huoltaa, korjaa ja asentaa autokorjaamoiden laitteita. Yrityksellä ei ole lainkaan omia toimitiloja, vaan kaikki työ tapahtuu asiakkaan luona.

Työssä tarvittavien varaosien ja isommankin tavaran säilytykseen itsepalveluvarasto on helppo ja joustava ratkaisu, Eerikäinen sanoo.

”Meillä on varastolle omat ovet. Tavaran tuominen ja vieminen on helppoa, kun pääsemme autolla ovelle asti.”

Jalatorilla on ollut käytössään Pelicanin itsepalveluvarasto vuodesta 2016 lähtien. Tilantarve on parissa vuodessa kasvanut niin vauhdikkaasti, että alun perin 17-neliöinen varastotila on kasvanut lähes 40 neliöön. Eerikäinen kiitteleekin Pelicanin tilojen joustavuutta. Erikokoisia varastoja on tarjolla muuttuvan tarpeen mukaan.

Meillä ei tarvitse olla erillistä varastomiestä täällä vahtimassa, milloin jokin paketti tulee. Saamme aina tiedon, kun lähetys on saapunut. Tämä on loistavaa palvelua!

Liikkuvaa työtä tekevää yrittäjää ilahduttaa erityisesti Pelicanin lähetysten vastaanotto. Posti tai kuljetusyhtiöt tuovat paketit Pelicanin vastaanottoon, josta ne voi noutaa, kun itselle sopii. Isommat lähetykset viedään perille varastoon asti.

”Meillä ei tarvitse olla erillistä varastomiestä täällä vahtimassa, milloin jokin paketti tulee. Saamme aina tiedon, kun lähetys on saapunut. Tämä on loistavaa palvelua!” Eerikäinen riemuitsee.

Suurin hyöty Jalatorille itsepalveluvarastosta syntyy helppoudesta ja sujuvuudesta, hän summaa.

”Meillä on asiakkaiden suuntaan kovat lupaukset siitä, kuinka nopeasti pystymme tekemään sovitut työt. Täällä tarvittavat tavarat ovat koko ajan saatavilla, eikä työhön synny viivettä sen vuoksi.”

Lisätietoa Jalatorista saat tästä.