Myyntiedustaja arvostaa joustavuutta

Sales Support Finland Oy:n myyntiedustaja Anu Nöthen on lopettelemassa työviikkoa Pelican Self Storagen varastolla. Nöthen pakkaa tuote-esitteitä ja -näytteitä valmiiksi seuraavan viikon asiakastapaamisia varten.

Myyntiedustajan työ on liikkuvaa. Nöthen käy pääkaupunkiseudun alueen ruokakaupoissa esittelemässä uutuustuotteita kauppiaille ja osastovastaaville. Tukikohtana toimii Pelicanin itsepalveluvarasto, josta on tullut elintärkeä osa Nöthenin arkea.

”Auto on meidän toimisto. Elämä ilman varastoa olisi ihan katastrofaalista. Helpottaa ihan hirveästi, kun voi tulla ja mennä milloin haluaa”, hän kertoo.

Elämä ilman varastoa olisi ihan katastrofaalista. Helpottaa ihan hirveästi, kun voi tulla ja mennä milloin haluaa

Sales Supportilla ei ole omaa varastoa vaan jokaisesta tuotealueesta vastaavalla myyntiedustajalla on käytössään Pelicanin itsepalveluvarasto, jossa tavaroita säilytetään. Samassa Pelicanin toimipisteessä sijaitsee Nöthenin varaston lisäksi kahden muunkin tuotealueen varastot.

"Tilojen joustavuudella on hirveän suuri merkitys. Otin täällä puheeksi, että edellinen, yhdeksän neliön kokoinen varastoni alkoi käydä pieneksi. Heti kun sopiva tila vapautui, niin Pelicanin henkilökunta soitti meille päin, että saisivatko he antaa tämän käyttööni. Ei ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa henkilökunnasta. He hoitavat hommansa äärettömän hyvin.”

Täällä on hyvä henkilökunta, tilat ovat siistit ja kaikki toimii. En kyllä ihan hevillä suostuisi tätä vaihtamaan!

Vastaanoton henkilökunta ottaa myös tarvittaessa postin tai lähettien lähetyksiä vastaan. Asiakaskäyntejä on Nöthenin kalenterissa parhaimmillaan viisi–kuusi päivässä, joten palvelulle on iso tarve.

”Joskus posti saattaa soittaa, että hei, olisi lähetys sinulle, niin voi sanoa, että siellä on Pelicanin henkilökunta paikalla, jätä paketti heille. En millään ehtisi itse vastaanottamaan lähetyksiä.”

Nöthenin mukaan itsepalveluvarastolle on helppo tulla. Hän kiittelee tarjolla olevia monipuolisia apuvälineitä, kuten kärryjä, jotka helpottavat tavaran siirtelyä. Pieni mutta merkittävä helpotus arkeen on myös myös pahvin ja muoviroskan vastaanotto. Pakkausmateriaalit on helppo hävittää ulkona sijaitseviin astioihin sen jälkeen, kun tavarat on saanut purettua varastoon.

”Täällä on hyvä henkilökunta, tilat ovat siistit ja kaikki toimii. En kyllä ihan hevillä suostuisi tätä vaihtamaan!” Nöthen päättää.

Lisätietoja Sales Supportista saat tästä.