Varaa säilytystila

Täytä alapuolella oleva lomake. Otamme sinuun yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.

Onko sinulla varauspyyntöön liittyviä kysymyksiä, kommentteja tai erityistoiveita?
Mikäli olet uusi asiakas veloitamme sopimuksen teon yhteydessä 39 € aloitusmaksun. Hinta sisältää sylinterilukon avaimineen, kulkutunnisteen sekä avausmaksun. Hinta ei sisällä vakuutusta.

Tietoa varastosta

Tallivarasto More info
29Gm2
Varisto
0 EUR/kk 1. kuukauden jälkeen hinta on 340 EUR/kk

Hintaan sisältyy

  • 24/7 valvonta
  • Lämmitys
  • Access 5:30 - 22 everyday
  • Ilmainen peräkärry lainaan

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka varaus toimii?

Kun varaat säilytystilan, saat vahvistuksen selaimelle sekä sähköpostiisi. Otamme sinuun myöhemmin yhteyttä. Sopimus allekirjoitetaan ja ensimmäinen vuokra maksetaan valitsemallasi Pelican-toimipisteellä. Varauspyyntö on voimassa kolme päivää.

Onko varaus sitova?

Varaus ei ole sitova ja se on täysin maksuton. Maksu veloitetaan vasta kun teet sopimuksen.

Onko vakuutus pakollinen?

Kyllä. Kaikki Pelicanilla varastoitava irtain tulee olla asianmukaisesti vakuutettu. Tarjous ei sisällä vakuutusta. Vakuutuksen voit hankkia meidän kauttamme.

Mitä muita kuluja on?

Mikäli tämä on ensimmäinen kerta kun vuokraat varaston Pelicanilta, veloitamme sopimuksen teon yhteydessä 39 € aloitusmaksun. Hinta sisältää sylinterilukon avaimineen, kulkutunnisteen sekä avausmaksun. Mikäli olet palaava asiakas ja sinulla on sylinterilukkosi tallessa, ei aloitusmaksua veloiteta.

Voinko vaihtaa varatun säilytystilan kokoa myöhemmin?

Voit vaihtaa säilytystilasi kokoa milloin vain. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeenkin säilytystilan vaihtaminen toiseen on maksutonta.