Pelicanin varastoratkaisut

Laadukasta varastointia

Vuokraa varasto kaikkiin tarpeisiisi. Vuokratessasi varastotilan Pelicanilta, saat käyttöösi laadukkaan, siistin ja turvallisen tilan.

Palveleva, ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikkeen varastointiin liittyvässä. Toimipisteissämme on ympärivuorokautinen videovalvonta sekä hälytysjärjestelmät.

Saat lainata peräkärryämme ilmaiseksi. Myymälästämme voit ostaa laadukkaita muutto- ja pakkaustarvikkeita suojataksesi tavarasi muuton ja varastoinnin aikana.

Alla erilaisia varastovaihtoehtoja, joista voit valita juuri tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon.

Perinteinen säilytystila

Perinteinen säilytystila sopii tavaroiden säilytykseen. Lähes kaikissa varastotiloissamme on kokolattiamatto, joka suojaa tavaroitasi.

Säilytystiloissa on korkeutta vähintään 2,7 metriä, joten tilassa on helppo säilyttää korkeitakin tavaroita pystyasennossa.

Tilat ovat lämmitettyjä, joten ne sopivat hyvin kaikenlaiseen säilytykseen.

Säilytystiloja on saatavilla 1-50m2 kokoisina.

Löydä lähin Pelican

Tallivarasto

Tarvitsetko varastotilan, jossa on helppo käydä? Tallivaraston ovelle pääset ajamaan autollasi ja sinun on helppo purkaa ja lastata tavaroitasi.

Tallit sijaitsevat toimipisteen pihalla, ulkoseinustalla.

Tallivarastoja on saatavilla 15-25m2.

Katso vapaana olevia tallivarasto -tiloja tästä

Löydä lähin Pelican

Viinivarastot

Pelican Töölöstä ja Pelican Tapiolasta voit vuokrata viineillesi viinivaraston. Molemmilta toimipisteiltä löydät erikokoisia viinivarastoja, joissa säilytät viinikokoelmaasi turvallisesti kontrolloidussa ympäristössä. Viinivarastojen lämpötilaa (n. 12-14 astetta) valvotaan ympärivuorokauden ja varastot ovat valolta suojattuja.

Katso vapaana olevia viinivarastoja tästä

Viinivarasto

Varastokaappi

Suurimmassa osassa toimipisteitämme sinulla on mahdollisuus vuokrata pieni, noin kuution kokoinen varastotila pienempään säilytystarpeeseen. Varastokaappiin mahtuu yleensä esimerkiksi 4-6 muuttolaatikkoa.

Useat asiakkaamme käyttävät varastokaappeja tavaroille, jotka ovat liian isoja säilytettäväksi pienessä asunnossa, mutta joiden halutaan olla helposti saatavilla.

Varastokaappeja on saatavilla 0,75-1m2 kokoisina.

Katso vapaana olevia varastokaappeja tästä.

Löydä lähin Pelican

Pysäköinti

Pysäköintipaikkamme sijaitsevat lämpimässä ja turvallisessa hallissa.
Tiloissa on ympärivuorokautinen kameravalvonta ja tiloihin kuljetaan henkilökohtaisella kulkukoodilla. Koneellinen ilmanvaihto varmistaa tilojen lämpötilan säilymisen aina plussan puolella.

Pysäköintitilojen enimmäiskorkeus on 2,2 metriä.
Hinnat moottoripyörän pysäköinnille alkaen 44,50 EUR/kk ja autolle alkaen 89 EUR/kk.

Pysäköinti on saatavilla Tapiolasta ja Vallilassa

Pysäköintipaikka Tapiolasta Pysäköinti Vallilassa

Tarvitseeko yrityksesi säilytystilaa?

Helpota yrityksesi toimintaa vuokraamalla säilytystila Pelicanilta.

Yrityksesi toiminnan kasvaessa, tilat käyvät joskus pieneksi. Jos tilanpuute toimistollasi haittaa työskentelyäsi, on vuokravarasto hyvä ja helppo ratkaisu ongelmaan.

Yrityksesi toimialasta riippumatta, meillä on eri tyylisiä ja kokoisia varastoja yrityksesi tarpeisiin. Eri kokoisista varastotiloista löydät varmasti ratkaisun niin pienten kuin isojenkin tavaroiden säilytykseen. Tavaroiden siirtämisessä sinua auttaa yhteistyökumppanimme Muuttohaukat.

Pelican yrityksille Soita