Säilytystilaa halvalla 1-30 m2

Mitä tehdä kun säilytystila kotona tai yrityksen tiloissa loppuu? Pelican Self Storage vuokraa edukasta säilytystilaa kätevästi. Kaikki säilytystila on lukittua ja lämmitettyä kuivatilaa. Säilytystilat ovat monen kokoisia moneen erilaiseen tarpeeseen. Pelican Self Storagen säilytystilassa voi varastoida kaikkea, kunhan se ei ole lainvastaista, terveydelle haitallista eikä palovaarallista.

Varastomme vaihtelevat yhdestä sataan neliömetriin, eli säilytystilaa löytyy kaikelle lasten leluista huonekaluryhmiin. Suurempikin määrä irtaimistoa mahtuu hyvin varastoituna yllättävän pieneen säilytystilaan. Esimerkiksi tavallisen asunnon tavarat saadaan usein varastoitua 2-3 neliömetrin säilytystilaan, tilan korkeudesta riippuen. Asiantunteva henkilökunta auttaa arvioimaan yksilöllisesti, kuinka vähän säilytystilaa tarvitaan.

Pyydä tarjous

Hoida säilytystilaa ja tavaroitasi

Kun säilytystila on vuokrattu, kannattaa tavarat valmistella ja pakata hyvin varastoimista varten. Säilytystilat ovat jopa kolme metriä korkeita, joten kaikki tavara, joka on mahdollista pinota kannattaa asetella päällekkäin. Painavimmat ja suurimmat tavarat tulee asettaa säilytystilassa alimmaksi ja pinota niiden päälle kevyemmät varastoitavat.

Koko varastoa ei kannata täyttää tavaralla, vaan kannattaa jättää tilaa itselle liikkua säilytystilassa. Näin ilmakin pääsee vaihtumaan paremmin. Säilytystilan ilman pitäminen puhtaana on tärkeää tavaran hyvän varastoinnin kannalta. Jos esimerkiksi varastoit bensiinikäyttöistä ruohonleikkuria, kannattaa tankki tyhjentää ennen koneen säilytystilaan tuomista. Kaikista varastoitavista tavaroista on hyvä tehdä lista, jonka voi vaikka kiinnittää säilytystilan oveen. Näin tavarat löytyvät helpommin.

Pelican Self Storagessa varastoiminen on helppoa, mutta tavara täytyy myös saada sille tarkoitettuun säilytystilaan. Tarjoamme kaiken apumme esimerkiksi muutossa, jotta tavarasi saadaan vaivattomasti tuotua perille. Kohtuulliseen hintaan voimme järjestää alan ammattilaiset hoitamaan koko muuton puolestasi ja omaisuutesi siirtyy uuteen säilytystilaan vaivattomasti.

Pelican Self Storagen säilytystilat löytyvät Helsingissä Vallilasta, Herttoniemestä sekä Ala-tikkurilasta, varasto Helsinki ja lisäksi säilytystilaa ja varastotilaa löytyy myös Espoosta, varasto Espoo. Varastotilaa löytyy myös aivan Helsingin ja Vantaan rajalta, varasto Vantaa ja Vantaan rajalla Ala-Tikkurilassa sijaitseva vuokravarasto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Kehä III:n ja Tuusulanväylän risteyksessä. Tulevaisuudessa edullisia vuokravarastoja löytyy myös muista kaupungeista

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous