Täällä olemme saaneet kasvaa rauhassa

Joustavuus, palvelu ja sijainti olivat ratkaisevia, kun Cook'n Bloomin Åsa ja Anne-Lie tarvitsivat varastoa vuosia sitten aloittamalleen yritykselleen. Heille Pelican Self Storage Tukholman Kungsholmenilla on ollut paras vaihtoehto.

Åsa ja Anne-Lie ovat pyörittäneet Cook’n Bloom -yritystä vuodesta 2013 lähtien. He tuovat Ruotsiin tarkkaan valikoituja tuotteita sekä sisä- että ulkokeittiöihin.
Valikoimaan kuuluu muun muassa ammattityökaluja, laadukkaita tarjoiluastioita,
keittiöveitsiä ja mammuttigrillejä. Tuotteita, jotka nostavat ruoanlaiton kokonaan
uudelle tasolle.

"Saamme kokin yksinkertaisesti loistamaan keittiössä", Åsa sanoo. Åsa ja Anne-Lie haaveilivat ruoan parissa työskentelystä pitkään. Se oli heidän suuri intohimonsa, kun he vuonna 2013 päättivät ottaa riskin ja vaihtaa alaa.

”Halusimme ensin testata ideaa ja vuokrasimme messuosaston Tukholman Formex -sisustusmessuilta. Jatko riippuisi onnistumisesta messuilla.” kertoo Anne-Lie. Kaikki meni loistavasti ja he onnistuivat. Hänen kotitoimistonsa sijaitsi Hägerstenissä keskustan ulkopuolella ja he ajattelivat tarvitsevansa varaston.

”Tutkin vaihtoehtoja ja pyysin tarjouksia eri tiloista. Pelican Kungsholmenin sijainti oli meille täydellinen.”.

''Aloitimme vuokraamalla 9 m2 varaston. Nykyään meillä on yhteensä 55 m2, viidessä eri tilassa. Kahta tilaa käytämme keräilyvarastona ja sen lisäksi meillä on esim. grilleille oma tilansa. Yksi varasto on messukalusteille.''

''Yrityksemme kasvaessa olemme vuokranneet tilaa tarpeen mukaan. Sen sijaan,että sitoutuisimme yhteen suureen varastoon, olemme ottaneet lisää varastotilaa vähitellen. Liiketoiminnallemme on suuri etu, että voimme joustavasti kasvattaa tai vähentää varastotilaa, aina tarpeen mukaan.''

”Meille on myös tärkeää, että Pelicanin asiakaspalvelussa on arkipäivisin joku paikalla klo 10-18.”

”Kuljetusliikkeet eivät osaa kertoa tarkkaa toimitusaikaa lähetyksille. Meille on tärkeää, että toimipisteellä on asiakaspalvelu joka voi vastaanottaa lähetykset puolestamme. Puramme ja tarkastamme lähetykset itse, mutta Pelicanin henkilökunta voi vastaanottaa ne puolestamme.”

“Tietysti logistiikkakeskuksia on olemassa, mutta meille Pelican on paras ratkaisu koska hoidamme varastonhallinnan itse.”

Åsa ja Anne-Lie kertovat myös, että mahdollisuus juoda kuppi kahvia tai työskennellä Pelican-myymälän työpisteessä on iso plussa.