Toimenpiteemme Koronaviruksen leviämisen estämiseksi (COVID-19)

Seuraamme tarkasti koronavirustiedotteita, viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Täällä kerromme kuinka virus vaikuttaa Pelicanin toimintaan ja palveluihin. Sivua päivitetään tarvittaessa.

Varaston vuokraaminen tehdään tällä hetkellä normaaliin tapaan joko nettisivumme kautta tai ottamalla yhteyttä toimipisteeseen. Toimipisteemme löydät täältä.

Voidaksemme pitää vähintään 2 metrin välimatkan toisiimme, myymäläämme saa tulla vain kaksi asiakasta samanaikaisesti.

Haluamme suojella asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveyttä. Tämän vuoksi olemme muuttaneet joitakin käytäntöjä toimipisteillä. Otathan seuraavat seikat huomioon vieraillessasi Pelicanilla:

  • Haluamme minimoida riskit ja välttää kaikkia lähikontakteja. Tämän vuoksi toimipisteillämme työskentelee toistaiseksi vain yksi asiakaspalvelija joka huolehtii sekä nykyisistä että uusista asiakkaista.
  • Tutustuthan hygieniaohjeisiimme ennen kuin vierailet toimipisteellämme. Ne löytyvät myymälän ovesta ja tämän tiedotteen alaosasta.
  • Käytäthän maskia ollessasi sisätiloissa
  • Aivasta paperinenäliinaan tai kyynärtaipeeseen
  • Pysy vähintään kahden metrin etäisyydellä muista henkilöistä
  • Emme kättele tai halaa kun tapaamme
  • Käytäthän käsidesiä ennen kuin kosket mihinkään

Huolehdimme toimipisteiden hygieniasta tehostetusti. Pyyhimme asiakaspalvelutiskit, ovenkahvat, hissien painikkeet ja kaikki muut kosketuspinnat useita kertoja päivässä.

Hygieniaohjeet

Mikäli sinulla herää kysymyksiä voit olla yhteydessä mihin tahansa toimipisteeseemme arkisin klo 10.00 – 18.00 ja lauantaisin klo 10.00 – 15.00. Pelican Vallila on avoinna myös sunnuntaisin klo 11.00 – 15.00.

Kiitos kun ymmärrät ja vaikutat osaltasi. Pidetään toisistamme huolta.

Pelican-Tiimi