Vakuutus Pelicanilla

Yhteistyössä Reason Global Insurance kanssa.

Vakuutus Pelicanilla

Turvallisuus on meille Pelicanilla tärkeää, koska on meidän tehtävämme pitää huolta tavaroistasi silloin, kun et käytä niitä. Tästä tarjoamme asiakkaillemme vakuutusta, joka on räätälöity varastointia varten ja joka kattaa varastoimasi tavarat täydestä arvostaan, jos tavaroille tapahtuisi jotain varastoinnin aikana.

Vakuutusta tarjoamme yhteistyössä pienvarastovakuutuksiin erikoistuneen Reason Global Insurancen kanssa. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta. Alapuolelta voit lukea lisää siitä, mitä kaikkea vakuutus kattaa ja miksi säilytettävien tavaroiden vakuuttaminen on pakollista Pelicanilla.

Mitä vakuutus kattaa?

Pelicanin tarjoama vakuutus kattaa irtaimiston täydestä arvostaan. Toisin kuin monissa muissa vakuutusyhtiöissä, Pelicanin tarjoamassa vakuutuksessa ei ole omavastuuta.
Vakuutus kattaa:
- Vauriot, jotka johtuvat tulipalosta, salamasta, räjähdyksestä, maanjäristyksestä, myrskystä, tulvasta, putkirikosta tai -vuodosta, veden tai muun nesteen tunkeutumisesta, ja ulkoisesta syystä aiheutuneista koiperhosista, tuholaishyönteisistä tai tuholaiseläimistä.

- Murrosta aiheutuneen varkauden.

- Ilkivallasta aiheutuneet tuhot.
Vaikka tavaroiden vahingoittuminen on hyvin epätodennäköistä varastoinnin aikana, me autamme sinua siinä tilanteessa, että näin kävisi.

Lue tästä vakuutusehdot kokonaisuudessaan https://pelicanselfstorage.fi/vakuutusehdot
Tarjoamamme vakuutuksen etuja:
- Ei omavastuuta.
- Voit valita sinulle sopivan vakuutustason.
- Vahinkotilanteissa hoidamme kaikki käytännön asiat.

Miksi tarvitsen vakuutusta?

Vakuutus on takuusi siitä, että et koe rahallisia menetyksiä vahinkotilanteiden sattuessa. Vaikka todennäköisyys vahingoille on hyvin pieni, on vakuutus turvanasi sellaisessa ikävässä tilanteessa, että tavarasi vaurioituisivat säilytyksen aikana. Tämän takia tavaroidesi tulee olla vakuutettuna varastoinnin ajan.

Kuinka otan vakuutuksen?

Uutena asiakkaana vakuutuksen ottaminen on helppoa.

Vuokratessasi varaston online-varausjärjestelmästämme, sinua pyydetään valitsemaan sopiva vakuutustaso. Tämän jälkeen sinun tarvitsee vain maksaa ja allekirjoittaa vuokrasopimus, joka sisältää vakuutuksen tiedot. Vakuutus astuu voimaan valittuna sopimuksen alkamispäivänä.

Jos sen sijaan valitset pelkän varauksen tekemisen, soita meille tai tule käymään, niin autamme sinua vakuutuksen valinnassa.

Jos sinulla on kysyttävää vakuutuksesta, ota meihin yhteyttä:

Soita meille Lähetä sähköpostia

Oma vakuutus

Jos et halua ottaa Pelicanin tarjoamaan vakuutusta, voit käyttää omaa vakuutustasi kattamaan varastoidut tavarat. Huomioithan, että suurin osa vakuutusyhtiöistä ei tarjoa yhtä laajaa vakuutusturvaa, ilman omavastuuta, kuin Pelicanin tarjoama vakuutus.

Käytettäessä omaa vakuutusta, on tärkeää, että vakuutuksesi vastaa Pelicanin asettamia ehtoja, jotka löydät vakuutusehdoistamme.

Vuokrataksesi varaston käyttäen omaa vakuutusta, sinulla tulee olla vakuutustodistus, josta ilmenee, että vakuutuksesi on vaatimuksien mukainen.

Tällä hetkellä varaston vuokraaminen online-varausjärjestelmästämme ei ole mahdollista, jos haluat käyttää omaa vakuutustasi. Sen sijaan, sinun täytyy tulla käymään toimipisteellä vakuutustodistuksen kanssa, viimeistelläksesi vuokrauksen.