Varastotiloja omalla sisäänkäynnillä 35m2 asti

Omalla sisäänkäynnillä varustetuissa Drive up -tiloissa voit kirjaimellisesti ajaa autollasi oman varastosi ovelle. Näin vältät ylimääräiset ponnistelut, jos varastoit isoja ja painavia tavaroita.

Jos tarvitset varastoa, jossa on paljon tilaa ja jossa on helppo lastata ja purkaa isoja ja painavia tavaroita, ja joka sijaitsee pääkaupunkiseudulla, ovat Drive up -varastomme ehdottomasti oikea vaihtoehto sinulle. Esteettömyyden takia pääset helposti ajamaan autolla suoraan yrityksesi varastotilalle. Vaikka varastotilat sijaitsevat maatasossa, ne ovat kuivia, lämmitettyjä ja suojattu tuholaiseläimiä vastaan, sekä niissä on videovalvonta ja nykyaikainen turvajärjestelmä, kuten kaikissa toimipisteissämme.

Yritysasiakkaana Pelicanilla saat useita etuja; muun muassa lyhyt irtisanomisaika ja ilmainen varastotilan koon muutos isompaan tai pienempään, yrityksesi tarpeiden mukaan. Käytössäsi ovat kärryt tavaroiden siirtelyyn, jätteenkeräyspisteet, lähetysten vastaanotto, ilmaista kahvia ja työskentelytilaa Pelican myymälöissä sekä mahdollisuus 24h pääsyyn varastotiloihin*. Lisäksi meillä on erittäin ystävällinen ja palveleva henkilökunta, jotka ovat aina valmiita auttamaan sinua.

*Edellä mainitut palvelut valituilla Pelican toimipisteillä

Toimipisteet, joilla on Drive up -tiloja:

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää